mandag 19. april 2010

Snart ferdig!


Et skap jeg har funnet og som har blitt malt hvitt. Har foreløpig ikke malt innvendig og tror ikke det blir aktuelt heller. Den lille skuffen under i midten, skal bli knall gul og de store på hver sin side orange. Det skal festes enten grønne eller knall rosa knotter av noe slag deretter. Håper de er med fra Århus neste uke.

Jeg liker formene på skapet. Nederst er det en mer firkantet utførelse og mer buede former oppover. Skapet er meget tungt og er laget i eik.

5 kommentarer:

 1. Hei :-) så bra og høre at det ikke bare er meg som er en "kikker", hehe! Virkelig nydelig skap du er i gang med å fikse på!! Må prøve få med meg deg ferdige resultatet og!

  SvarSlett
 2. Åhh vad coolt skåp! Kul idé med lådorna i olika färger.... ser fram emot att få se hur resultatet blir ;-)

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 3. Ser ut som Lotten og Thea er på skap/hyller om dagen:) Herlig det siste prosjektet ditt også:)

  Kristine: En liten Århus tur, og skapet får sitt siste puff. Når får dere svar på leilighet/hus? Hadde vært deilig med våren til oppussing av det:)

  SvarSlett
 4. Så spennende med opppussing av vakkert skap. Jeg liker din uredde sans for fargebruk. Høres spennende ut med knasje farger på skuffer og skap, og jeg gleder meg vilt til å se resultatet både på skapet og hagebordet.

  Klemz

  SvarSlett
 5. Skapet er så å si ferdig. Venter bare på knotter i posten. Fant ingen i Århus, men har bestilt.

  SvarSlett