søndag 25. april 2010

Nei , nei og atter nei..Er det mulig?

Jeg er såå irritert her jeg sitter. Etter å ha brukt langt tid på en lørdagskveld, med å montere den etterlengtede kitchen stand fra King Fisher, finner vi ut at den ikke passer. Og jeg som hadde gledet meg såå mye til å få denne døds kule hyllen opp. Jeg hadde så mye jeg skulle pryde den med.. Så passer den ikke inn der den skulle stå. Litt bom på målene kan man si, amatør kan man også si.. 

Nå ligger den ute på Finn.no om noen skulle ønske. Har selvsakt redusert på prisen. Den er hentet fra Århus denne uken.Buhuu.. 


http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=22023263&WT.ac=my_adverts

7 kommentarer:

 1. Mulig den ikke blir registrert før i morgen..

  SvarSlett
 2. Uff, så kjedelig. Kjenner følelsen, men det er jo ikke no man kan gjøre med det. Ta en sjokolade og litt is. Det hjelper alltid!!

  Klem Madelen

  SvarSlett
 3. Ja,jeg skal bruke hele søndagen på trøstespising:)
  Da har jeg en unnskyldning for å tømme skapene for sjokolade. Lurte et øyeblikk på å demontere hele kjøkkenet for å få plass til den. Snakk om desperat.

  SvarSlett
 4. Oioi, skulle gjerne "hjulpet" deg og kjøpt hylla! Har ønsket meg den leeeeenge, mange år faktisk:) Men så var det disse kronene da... Håper den havner i et hjem som setter pris på den! Fin blogg du har:)

  SvarSlett
 5. Takk Fjeldborg. Kitchen stand er bare så fin og jeg satt og funderte lenge på hvor jeg kunne ha den. Veldig kjedelig, for jeg hadde gledet meg så til å få den opp. Nå må jeg nok lete etter andre alternativer. Håper den får et godt hjem:)

  SvarSlett
 6. Nej, såå tråkigt! Precis en sådan fast modellen större vill jag ha i köket på landet.... Hoppas att du snart blir av med den ;-)

  Kram Lotten

  SvarSlett
 7. Lotten: Jeg hadde mest lyst på den aller største, men selv ikke modul klarte jeg og måle til riktig. Har hatt mareritt om målestokker i hele natt:)

  SvarSlett