fredag 16. april 2010

Knax så praktisk og elegant..

 

Denne fine knaggrekken er både praktisk og gjør lite ut av seg når den ikke er i bruk. Knax finnes i fere varianter, både når det gjelder antall knagger og farge/tresort. 

Selv har vi valgt noen i valnøtt og noen i hvite.Jeg synes de hvite gjør seg godt på tapetsert bakgrunn og de i ulike tresorter på en hvit bakgrunn.

Heldigvis finnes det utallige morsomme knagger i dag, men Knax er en klassiker.

6 kommentarer:

 1. Therese de knaggene var jo bare helt GENIALE hvor har du fått tak i de. Helt etter mannen sitt hjerte. Tror jeg må vise han de når han kommer hjem senere i kveld

  SvarSlett
 2. Hei! Da fikk jeg endelig lysten til å blogge litt igjen (du kjenner sikkert igjen tingene fra innlegget mitt:D). Har sett på bloggen din nå, og jeg liker veldig godt det jeg ser! La merke til at du vurderer å male eikebordet ditt du også. Har lenge lurt på det samme, og jeg tror jeg kommer til å male topplaten faktisk. Nå har jeg lagt deg til i listen min, og legger meg straks til som følger også! Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Hei og hopp! Kom over bloggen din fra bloggen til Kvirrevitt! Fy søren så fint dere har det. Og så kreativ du er. De oppussede møblene er jo helt fantastisk pene. Jeg kjøper inn gamle møbler, men orker aldri begynne. Du bare står på! Fantastisk. Jeg legger meg til som følger og legger deg til i bloggrullen min. =)

  SvarSlett
 4. Hei Kvirrevitt og Fargebarn:) Tusen takk for så hyggelige kommentarer. Her blir det ingen maling av eikebordet i første omgang, men hadde vært morsomt å fått et annet bord jeg kunne malt. Jeg er veldig redd for at penselstrøkene vil synes på bordplaten- mulig spraylakkering er tingen.

  Nå er utebordet mitt straks ferdig. Legger det ut mandag, siden det trenger tre strøk til på overflaten. På mandag blir også et skap jeg har kommet over også ferdig. Dette er gøy.

  Så koselig at dere har lagt dere til her, litt mindre ensomt her inne nå:)

  Ha en kjempe fin helg dere også!

  SvarSlett
 5. De kanggene er geniale ja. Har et par stykker i gangen, i tillegg til en flott en med fargerike trekuler til guttas jakker :)

  Du er så flink. Tror jeg må bruke deg som interiørkonsulent når/dersom nytt hus på oss :)

  SvarSlett
 6. Takk så hyggelig. De med fargede kuler er kjempe fine- tror jeg vet hvilke du mener- kule:)

  SvarSlett