mandag 26. april 2010

I LOVE PRECIOUS!!

Det er verken første eller siste gang jeg kommer til å snakke om Precious. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den følelsen jeg får når jeg går inn på Precious, men tror det kan sammenlignes med " den første forelskelsen". Forstå meg rett min kjære mann- you are the one anyway.

Jeg er stolt av og kunne ha både Green day, Confucius, Peacock,Zucchini m.m hjemme. Dette er møbler med sjel og glede, de er som nye familiemedlemmer. Dette kunne jeg aldri klart selv. Den fantasien og presisjonen er jeg ikke begavet med, desverre.

Lille julaften stresset vi rundt i Tønsberg by, for å unnagjøre siste handel og utlevering av gaver. I det vi passerte sykehuset i Tønsberg, kikket jeg bort på butikken jeg hadde sett før, men etter stengetid. Nå var den åpen og jeg sendte mannen min et tiggende blikk. Vet ikke om det var for å bevare julefreden eller at han hadde skjønt at det blikket alt hadde bestemt seg, at han svingte inn på 13.

I full snøstorm ramlet vår familie på fem inn i butikken |13. Der ble vi tatt godt i mot. Barna fant noen lekekasser og mannen min ble servert kaffe av to svært hyggelige damer. Jeg var allerde solgt. Jeg vandret rundt med flakkende blikk- det var som å komme til himmelriket. Så mye forskjellige kule ting, har jeg aldri sett samlet i en butikk. 

Jeg vandret rundt og tiden vi ikke hadde til rådighet gikk. Selv min mann ble fanget av denne butikken. Jeg var ikke særlig kontaktbar, der jeg gikk og oppdaget den ene tingen etter den andre. Jeg har i ettertid tenkt på , hvor gal jeg så ut der jeg gikk helt i min egen verden.

Vips, så stod Peacock foran meg ( et stort skap) og deretter også confucius (to skuffs kommode). Som for mange av oss, var også mitt desember budsjett skrantent. Jeg visste at onkel i Amerika ikke kom til å sende noen penger, men jeg visste også at vår familie måtte bli større.

Klokken tikket mot julaften og mannen min gjorde flere forsøk på å løsrive meg, men jeg var på en annen planet. Omsider vekslet jeg noen ord med damene i butikken. Tror jeg på en måte fikk frem at disse møblene straks skulle tilhøre meg. 

10 minutter senere, omsider ute av butikken ringte jeg 13 og hørte hvor fort jeg kunne få møblene hjem. Og alt 4.juledag kunne jeg kaste ut juletreet og ta inn våre nye familiemedlemmer. Denne julen vil jeg sent glemme. 

Det var med stor spenning jeg satte meg foran pc`en og klikket inn på precious. Øyeblikket kom over meg igjen. Jeg snakker om det samme vidunderlige øyeblikket av LOVE jeg fikk føle lille julaften. Skuffelsen ble plutselig et faktum, jeg følte meg dumpet av kjæresten og så utrolig snytt, der solgt rubrikken prydet det meste.

Jeg var snar med å be om nyhetsbrev. Neste nyhetsbrev førte til ytterligere familieforøkelse, selv om jeg måtte sitte oppe i sene nattestimer for å sikre meg Green day( Sofabordet). Vi var på utkikk etter bord til våre nye karmameju sofaer. Min mann og jeg hadde sett på et bord fra Kare. Det var ingen tvil om hvilket bord som passet best. 

Green day pryder nå stuen med sine herlig grønne løveben. Den er elegant og rocka på samme tid. Zucchini( lampen) lyser den opp på kvelden, også den fra Precious.

Som lillegutten min digger Barcelona, digger jeg precious. Å komme inn i butikken og snakke interiør med Katherine er så utrolig hyggelig- vi deler lidenskapen for interiør. 

En liten oppklaring. 13 er en butikk drevet av 4 svært så hyggelige damer, der Katherine er en av de. Hun har noen av sine møbler der, men det meste ligger på nettsiden precious.no

I butikken 13 er det blandt annet klær( merke: sukkertøy), vesker, vintage, møbler og redesign m.m
Heldig for Tønsberg og kunne huse denne butikken.

Har nok fortalt historien før, men en god historie kan ikke fortelles for ofte.

Om jeg noen gang skulle bli gal, handler det ikke om mitt yrke. Erstatningskravet blir sendt til precious.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk. Entusiasmen kommer farende gjennom skjermen:-) Elsker det!!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg er helt frelst av den butikken og det er fordi møblene gjør meg så vannvittig glad. Har aldri før hvert så fornøyd med kjøpene mine. Og det gjør meg så glad i hverdagen og det er det ikke mange møbler som gjør. Disse har sjel til fingerspissene:)

    SvarSlett