lørdag 17. april 2010

Prøver ut den nybeisede terrassen..Erle og mamma  godkjenner terrassen som pappa har beiset. Snart skal den prydes av utemøbler og tepper. Her gjør vi oss klare til en aldri så liten Tønsberg tur og et aldri så lite besøk på 13. Regner ikke med å komme tomhendt ut derifra.

Ellers skal helgen brukes til familiekos og sluttføre noen prosjekter, jeg håper og legge ut mandag. Det er et skap og mitt utebordsprosjekt som nesten blir ferdig mandag, med unntak av glassplate og knotter da..

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Den trehjulingen var inte dålig ;-)
  Ser fram emot rapport från ditt besök på 13!

  Ha en trevlig helg du med!
  Kraam Lotten

  SvarSlett
 2. Så fint og lyst gulvet ble. Må det beises hver vår?

  SvarSlett
 3. Så fin terrasse. Håper vi får terrasse snart! Digget trehjulsykkelen. Hvor har du fått tak i den? Liker også veldig godt den kåpa fra Aya Naya. Hadde jeg hatt ei som var litt større enn snart 5 mnd, hadde jeg nok slått til. =)

  SvarSlett
 4. nydelig bilde av Dere begge. Stilig trehjulssykkel;) håper dere fant masse fint på 13. Gleder meg til å lese om det ;)

  SvarSlett
 5. Ingun: Gulvet skal kunne holde slik i 3 år, men det gjenstår å se:)

  Lotten og Fargebarn: Ja sykkelen er skikkelig morsom. Den kan stilles mye og vare i flere år. Tror nok at hun higer etter å teste ut balansesykkelen sin ute snart. Det sies at et ofte da slipper å gå via sykkel med støttehjul. Sykkelen er kjøpt på riktige leker i Oslo. Den har et neon garget lys foran. Artig detalje.

  Tika: Tusen takk, jeg fant selvfølgelig mye på 13 i dag også. Det hadde kommet i butikken i dag, men var ikke priset ennå. Så tar meg nok en dag dit til uken. Blir så glad av å komme inn i den butikken.

  Ha en fortsatt fin lørdag:)

  SvarSlett
 6. Så fine bilder av dere på den nybeisede verandaen!

  Enig med de andre, stilig sykkel:)

  Ha en god helg!

  SvarSlett