mandag 26. april 2010

LoppisfunnNoen loppisfunn fra helgen. Det blir jo alltids slik at en ikke får brukt for alt. Alt som lyser orange og grønt om dagen, har en viss tiltrekning på meg.

Jeg vurderer sterkt å ha en jentekveld/helg med vin, malingsrester og ting vi kan inspirere hverandre med, innen katogori oppussing.

De gule stolene tenkte jeg å ha ute, under terrassen.Kassen skal tapetseres og brukes som lekekasse. Ellers ser du noen nattbord, avisholder og telefonkommode- alle i teak.

4 kommentarer:

 1. Oj vad mycket fint du har hittat! JAg ser fram emot att få se förvandligen ;-) Nu blir jag sugen att gå på loppis....

  SvarSlett
 2. Heisann !!
  takk for at du la deg til som følger...jeg må si at jeg har kikket gjennom bloggen din og jeg digger den !!

  Så flink du er !! Og ser vi har lik smak for jeg elskler også precious !! de har så mye fint og er til inspirasjon !!
  Du har jammen meg mye derfra !! Kjenner du dem ??

  Ps !! Den nydelig turkisfargen du brukte på Erles rom...tror du jeg kunne få kodenr ??

  Klem

  SvarSlett
 3. Lotten: Jeg blir så glad i å gå på loppis- skikkelig skattejakt:)

  Irina: Tusen takk og det er gjensidig. Jeg elsker som sakt presious. Katherine som lager møblene er så utrolig dyktig. Ikke bare gjør hun en presis jobb, men hun har en kreativitet og evne til å sette sammen farger jeg ikke har sett evnen til før. Helt utrolig er hun.

  Nei, jeg kjenner egentlig ikke henne eller de på 13. Jeg var innom der lille julaften.. nei vent litt, jeg vil fortelle om det i et innlegg. Straks... det fortjener aller høyst et innlegg.

  SvarSlett
 4. Herlige loppisfunn:)Kassen var kul.. gleder meg til å se den forvandlet..

  Ha ein fin kveld, klem fra Idyll

  SvarSlett