søndag 28. mars 2010

Sjenk som ble et morsomt barneromsmøbel..


Denne sjenket ble pusset opp, men skapdørene som var så fine, fikk unnslippe malekosten. Lillegutt trengte et oppbevaringsted for tøy og denne rommet mye. Bak glassene har han sin utstilling av småfigurer.Dette herlige buede skrivebordet var et "funn" jeg fant brukt. Foran har den en innebygd bokhylle.

7 kommentarer:

 1. Så fin den sjenken ble! og kul skrivepult :)

  SvarSlett
 2. Vilket underbart skrivbord! Formen och multifunktion - I like ;-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Lotten og Nina. Skrivebordet er jeg bare så glad i. Så utrolig mange møbler som kan brukes på barnerom. Jeg har funnet et kjempe fint skap til eldste gutten, men tror faktisk ikke det skal males selv om det er slitt og har noen hakk.Det er orginalfarge på det og er redd det mister sin sjarm.

  God søndagskveld til dere begge.

  SvarSlett
 4. Hei igjen, kjære deg. Så fine brukte møbler du har funnet. Jeg likte godt det skrivebordet, skikkelig stilig. Jeg ville bare inn her før jeg legger meg for å svare på et spørsmål fra deg. Stoffet som henger på klesstativet er et lite wattpledd fra Rie Elise Larsen, du vet, hun danske som lager så myyye fint. Det kjøpte jeg i København i sommer.

  Nå vil jeg legge meg. Jeg er så sliten etter en dag i malingslukt og masse rare stillinger for å komme til med penselen. Det er gøy at du blogger nå i de stille påskedagene. Det er bra å ha noe å se på her i bloggverdenen. Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 5. Så stilige møbler! Skikkelig fine.

  Nå har jeg fått vært på posten, så kjolen er på vei til dere:)

  SvarSlett
 6. Bilder kan lyve, det skjønner jeg. Trappen er bare malt en gang, men skjønner godt at du trodde den kanskje var ferdig. Men dessverre er det bare ett strøk foreløpig. Andre strøk kommer på i morgen. I dag er det bare sliping, sparkling, fuging og vasking som er på programmet.

  SvarSlett
 7. Så utrolig flott det skrivebordet er!

  SvarSlett