torsdag 18. mars 2010

The Dhow Captain


Dette bildet forteller så mye. Alderdommen blir med et ikke så skremmende. Alt kommer her frem av skjeggstubber og rynker. Bildet er tatt av Mike De Lange, samme fotograf som " The Vietnam veteran."


3 kommentarer:

  1. Utrolig fine bilder! Liker veldig godt fotokunst og bilder av mennesker som viser ulike "livsreiser". Hvordan har du fått tak i selve bildene? Er de kjøpt eller er de tatt på reise? Originalt og kjempekult materialvalg.

    SvarSlett
  2. Ååå jeg blir så glad når andre ser det du ser med bilde. Bilde er tatt av en fotograf i Dubai. Jeg mailet han x-antall ganger, men han var litt skeptisk til å la meg kjøpe filen med tanke på hvor stort jeg skulle ha det 150x150cm. Han ville stå inne for resultatet. Etter litt frem og tilbake fikk jeg kjøpt bilde filen. Deretter fikk jeg printet det på aluminiumsplate hos Allkopi. Ville gjerne bruke det materialet, siden bilde er så røft. Sendte siden et bilde på mail til fotografen og han ble såå stolt og glad.

    SvarSlett
  3. Det er jo sånne bilder man kan lese tusen ting i. Bilder med sjel.. Var det dyrt å få bildet over på aluminiumsplate? Si gjerne ifra om du vet om steder jeg kan få tak i lignende type bildefiler.

    SvarSlett