søndag 13. februar 2011

Våren er hjertelig velkommen..


Jielde som er på et lite besøk hos oss passer jo inn overalt. Tror han savner broren sin, så må vel hente han snart også. De skal egentlig stå på soverommet, men kanskje de kan bo i hver sin etasje?

 Digget denne gamle malingsboksen jeg fikk kjøpt på 13Tretten i går. Tulipanene gikk rett opp i denne. Pia fra 13Tretten har laget dette fantastiske etasjefatet som snart skal bugne av godis på denne morsdagen.


Puta i sofaèn likte jeg så godt. Også den fra gårdsdagens 13Tretten besøk. Den fikk bli med hjem for å vekke det litt feminine i sofaèn. Det er det som er så deilig med puter, at de kan byttes ut og gi litt forskjellige utrykk. Alt etter humør og årstid. Så det vil vel si at våren nærmerer seg og jeg kjenner behov for å vekke det feminine frem..


Nib jentene er jo bare så utrolig dyktige. Her viser de litt fra huset vårt i rom123.

 

Jeg fikk kjøpt disse knottene fra "The Dots". Lurer på hvordan de vil gjøre seg på neste skapprosjekt? Om ikke de passer inn skal de nok bli benyttet et annet sted!

11 kommentarer:

 1. Juhuu :) Kule bilder :)

  Og den vegglampen du har så jeg faktisk i en reportasje om det gamle sykehuset i Ålesund. Der hang den. I sin orginale drakt i et overfylt venterom på 50- tallet. Det var litt artig :)

  Gratulerer med morsdagen :)

  SvarSlett
 2. He, he blir ikke uventet værende hos dere
  lampa ja .. ;)
  Holder jeg med dere i!
  Så mange andre fine ting du fant også.
  Hverdagslykke :)
  Har lest om deg i bladet. Kjekk lesing...
  Spennende prosjekt du har på gang med Muuto forresten!
  Klem

  SvarSlett
 3. *Plystrer* Damn, for ei sexy lampe!

  SvarSlett
 4. WOW !!! kan jeg spørre om hvor mye lampem kster, spannet og fatet....driver jo å selge litt slik på smia...men er usikker å prisene :) du har kjempegod smak min venn...:) Klem klem

  SvarSlett
 5. Vakre, vakre lampa! En Jielde har stått på ønskelista mi lenge! Men nr. 13 er så laangt unna... Heldige du som får låne den. Antar at han får fast boplass hos deg snart. :)

  Ha en fortsatt fin kveld, Thea!
  Klemmeklem

  SvarSlett
 6. superkul lampe, blir nok værende ja:).
  Så mange fine ting, puta var kjempefin:).
  spennende å se det nye skap prosjektet.

  Ha en fortsatt fin kveld
  Klem Hilde

  SvarSlett
 7. Så stilig lampe!
  Og fine bilder som alltid!
  Og gøy at du er med i rom123:)

  SvarSlett
 8. åhh.. herlighet for en deilig blogg!! Nydelige bilder - deilige farger! Stemte på ditt bidrag på nib, og ser nå at det var du som var i siste rom123 også. Må sette meg ned og lese ordentlig når jeg får tid ;)

  Glad jeg fant deg!
  klem

  SvarSlett
 9. Åååååååå så mye tøft!
  Jeg kom over bloggen din for to dager siden, og jeg såg med en gang at her måtte jeg bli en følger. Du har akkurat samme smak som meg. Har ikke sett en eneste gjenstand, hos deg, jeg ikke liker. Både huset og inventaret ditt er knall tøft. I like it!
  Skjønner godt at du er i interiør magasinet,med en så gjennomført herlig stil. Gleder meg til å følge bloggen din videre. Tror du kan bli en stor inspirasjon for meg.
  Hilsen Christina

  SvarSlett
 10. hei Therese
  i kveld er kjøkkenbenken din avbilda i Åpent hus. :)
  grattis med Dots! Jeg elsker mine!
  http://apenthus.blogspot.com/2010/01/mine-dots.html

  SvarSlett