mandag 28. februar 2011

Evens gutterom!

Evens rom etter noen oppgraderinger, men hva synes storegutten min selv om mammas stadige oppussingsprosjekter og ikke minst resultatet på rommet sitt?

Ikke helt fornøyd med gulvet, men jeg har fjernet fliser før og det er en skikkelig ..... jobb, så det skjer ikke med det første.


Nytt skrivebord funnet på Finn. Det fine med slike skrivebord er at de kan stå frittstående!


Nye knotter på et skap vi nylig har pusset opp, men som er identisk med et annet skap vi har med hjortehoder. Broren til dette skapet kan du se her.

  Dette er en fingerheklingsball som Even og hans kamerater har heklet. Den er over 500 meter lang. 

Nå som barnas lekser er gjort har mor lovet en runde med DS- Mario Kart. Jeg har tjuvtrenet litt så dette skal nok gå bra! ( ekstremt dårlig taper og vinner!)

12 kommentarer:

 1. Stilig gutterom, heldige Even som bor her. :)

  SvarSlett
 2. Kult gutterom med friske farger!

  SvarSlett
 3. For et råtøft skrivebord :)

  Måtte fnise litt når jeg såg den ballen med fingerhekling - vi har et gedigen en her hjemme også - har dog ikke målt den i meter med den er STOR :)

  Ha en fin kveld videre.

  Klem

  SvarSlett
 4. Å, så stilig gul lampe!!! Vi flyttet inn i huset vårt i fjor sommer. Huset er fra 1959 og da vi flyttet inn sto det igjen en sånn lampe. Den var i tre, da, men ser nå at den kunne blitt artig med et malingsstrøk. Uff, tror jeg har kasta den. :(

  Kjempe fint gutterom og inspirerende bilder! :)

  SvarSlett
 5. Jeg eeeelsker de grønne innslagene!! <3

  SvarSlett
 6. Kjempefint rom!! Men hvor er alt rotet og lekene?? Prøver å ha et fint og ryddig rom til gutten min og (riktignok bare 2 år han da) men det ser BOMBA ut etter 5 minutter...

  SvarSlett
 7. Hi hi.. rommet var akkurat ferdig når bildene ble tatt. Ikke alltid ryddig her nei. Han er 9 år så det er ikke så mange leker lengere. Det går i lego og all type spill. Det store skapet huser både klær og leker.

  SvarSlett
 8. Kjempefint! Liker særlig skrivebordet :) (Du er flinkere enn meg, jeg nekter å nærme meg DS'en, det blir for pinlig å bli danka ut av 5-åringen, hehe)

  SvarSlett
 9. Hei. Må bare si at du har en fantastisk blogg! Har akkurat begynt å blogge selv og får så masse inspirasjon og kreativ energi av å se det flotte hjemmet ditt med med alle de fargerike innslagene. Det gjør meg glad. takk! =) skal gå i gang med oppussing av to gutte- og et jenterom selv snart, og da kommer det godt med, med inspirasjon fra flotte blogger

  SvarSlett
 10. Kjempe fint rom. Møblene du pusser opp er rååååå kule. Jeg liker stilen din :0)
  Hilsen Christina

  SvarSlett
 11. Stilig rom! En ting jeg har lagt merke til er det kule sengetøyet i alle rommene. Jeg har vært på intens jakt etter fargerikt retro sengetøy, men finner ingenting jeg synes er fint. Noen tips?

  Litt skryt til deg: jeg følger flere blogger, men din er den eneste jeg har gått tilbake og lest helt fra start. Digger den! :))

  SvarSlett
 12. stilig rom! flotte farger! og for en kul ball! den var rett og slett hjemmekoselig! hehe

  SvarSlett