mandag 28. februar 2011

Anomymitet

er helt greit, så lenge det blir lagt igjen hyggelige kommentarer. Om kommentarer har konstruktiv kritikk tar jeg det gjerne i mot. Om ikke så bør en være tøff nok til å la anonymitet ligge på hylla.

Jeg vurderte om det i det hele tatt var verdt å lage et innlegg på dette, eller bare heve meg over det som jeg vanligvis ville ha gjort. Dette er ikke en debattblogg!

Jeg vurderte lenge når jeg opprettet bloggen om jeg skulle godkjenne kommentarer, men valgte naivitet. La det fri ord komme.. er jeg tilhenger av.

Jeg har for første og siste gang slettet et innlegg i fare for å ha støtet noen..

Selv om kommentarene heretter må godkjennes vil registrerte brukere ikke sensureres på noen måte, dette er kun for å sile ut de som bruker anonymitet for å spre negativitet.

Håper fremdeles dere som er så utrolig hyggelige og inspirerende der ute fortsetter å legge igjen kommentarer. Uten DERE hadde det vært kjedelig å blogge, skulle bare visst hvor glad jeg blir av kommentarer fra inn og utland. Dere skulle fått et eget innlegg som takk, men velger heller å ha Theas temalotteri.

Dessverre er det slik på nettet  at en kan skrive mye og gjemme seg bak anonymitet.

Dette ble et negativt innlegg, men det kommer ikke flere slike!!

10 kommentarer:

 1. Huff..
  Er så mye "rart" der ute
  Vet det e vanskelig å "heve" seg over negative ord og kommentarer..Er liksom disse som sitter igjen av hundre positive av en eller annen grunn..

  Jeg er så enig med deg vennen..
  Heia deg og Ditt FANTASTISKE vesen og hjem :)

  SvarSlett
 2. Takk Ida Susanne: Noe slikt burde egentlig ikke fortjent et eget innlegg. Det sitter en der ute som denne vil treffe midt i hjertet, men det gjelder ikke alle dere andre som burde slippe å lese dette. Du er jo bare god du!

  SvarSlett
 3. æsj, hva er det med folk? Glemmer de at vi bloggere er vanlige personer? Ushameg, de burde få seg en bedre hobby enn å spre dritt, og skal folk være idiotiske får de fader meg tørre å stå for meningene sine!
  Så, noe positivt - kjempefin reportasje i rom123. Elsker hjemmet ditt :)

  SvarSlett
 4. Åååhhh så kjedelig! :( Synes det er ok at du tar det ut her....Greit at folk vet at det skjer og fint at de som gjør dette forhåpentligvis får en tankevekker...

  Stå på!:)
  Æ digge dæ! Klæm Siw

  SvarSlett
 5. Utrolig kjipt,men de dukker opp av og til dessverre
  noen er anonyme mens andre jente bitcher mellom linjene...
  Heldigvis er de aller fleste kjekke folk :)
  Du har en herlig blogg og et fantastisk inspirende & fargerikt hjem,
  alltid gøy å ta turen innom.

  Det er lov å velge bort negativitet.

  SvarSlett
 6. Føler med deg... Dumminger!
  Du har en fantastisk, inspirerende blogg :)
  Stå på videre kjære du.
  Klem

  SvarSlett
 7. Usch, vad tråkigt! Jag gillar din blogg skarpt och jag kommer definitivt att fortsätta kommentera även om du skall godkänna kommentaren innan ;-)

  SvarSlett
 8. Kan du fatte at folk gidder?
  Har nylig startet å følge bloggen din. Du har et fantastisk flott hjem og en boblende kreativitet. Helt ulik min egen stil, men du klarer likevel å inspirere meg. Stå på!
  Lene

  SvarSlett
 9. Det virker som om noen mennesker lever for å gjøre livet surt for andre!
  Du har en fantastisk kul blogg, et herlig, kreativt hjem -hev deg HIMMELHØYT over surmaget oppgulp!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 10. Helt greit med kritikk, men ondsinnede og ikke-konstruktive kommentarer synes jeg det er helt legitimt å slette.
  Jeg fant forresten bloggen din via en reportasje i et interiørblad, og jeg falt pladask. Den er fargerik, spennende og utrolig inspirerende! :)

  SvarSlett