søndag 6. februar 2011

Thailand del 2.

Noen uker har rast avgårde siden Thailandsferien vår og hverdagen er tilbake. Deilig å kjenne snev av mildere klima her hjemme om dagen også.

Jeg er godt i gang med planlegging av noen nye vårprosjekter, som blandt annet et nytt utebord.

Ååå så jeg lengter etter vår!


Slanger er noe jeg er litt skeptisk til. Rett før vi dro avgårdet på slangeshow, falt det en slange ned fra taket der vi stod og det var i grunnen nok slangeshow for meg. Så det å holde en Pytonslange ble bare blåbær.

Mate fargerike fisker som svømmer langs bena dine og krokodilleshow er bare noen av det morsomme du kan gjøre i Thailand. Jeg var en liten smule svett og stiv i maska der pytonslangen slikket på armen min og jeg kjente hvilke krefter den hadde når den beveget seg. 

Når det gjelder krokodillene var jeg ikke særlig imponert der de lå valiumbedøvet tett i tett. Ikke greit å være rovdyr når menneskene trenger underholdningsverdi..

Jeg ønsker dere som leser en deilig søndag!

2 kommentarer:

 1. Så tøffe unger og mamma som tørr holde slange!!

  Enig med du...føles helt feil når de blir bedøvd på denne måten for å vises frem.

  PS: hadde falt en slange rett ned foran meg på den måten, hadde jeg sikkert holdt meg inne resten av dagen ;)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Jeg føler meg helt koko som ikke har sett bloggen din før..hvordan kan jeg ha gått glipp av den..
  For et fantastisk hjem dere har- og for noen nydelige fargegleder du legger ut her...nå har jeg bladde meg bakover og bakover, og enda lengre bakover...og syns alt er strålende vakkert. Jeg bare flytter inn i denne bloggen jeg...er ikke den beste til å kommentere, men du verden så god jeg er til å lese og se bilder. Gleder meg til fortsettelsen! Hopp inn i ei ny og forhåpentligvis helt spesielt god uke:)

  SvarSlett