søndag 6. februar 2011

Thea`s Tema Lotteri

Som jeg har lovet så lenge så lenge.. Det er ganske enkelt å delta og du trenger ikke å ha en blogg og du kan godt bo utenfor Norge, det er ingen hindring.

Lenge har jeg tenkt på om det er noen samsvar mellom interiøret ditt og din klesstil. Selv har jeg er variert stil i interiøret og det preger også klesstilen. Jeg elsker vintage og retro og kan ved visse anledninger slenge på meg en vintage kjole eller luke i beddene i "bestemorskjolen". Ellers er jeg i det straighte humøret og klesstilen blir deretter.

Man kan jo fort tenke seg at om man liker shabby chic går en i litt romatiske klær. Og liker en redesign går man kledd i økologiske klær osv. Mon tro om det stemmer.. Tror nok det er store variasjoner. 

Skriv en kommentar om hvordan din klesstil og interiør samsvarer, så vil en helt tilfelig vinner vil bli trukket ut 1 mars.

Det vil være to premier. Førsteplassen kan velge mellom premiene og andreplassen får det som førsteplassen ikke valgte. 

En premie vil være en liten bokstav e. Som du kan se på dette bildet. Vær klar over at bokstaven er blå når du får den. Jeg har selv grunnet og deretter malt min med bengalack. Om du ikke liker hullene i bokstaven er det bare å dekket den til med en knapp eller blomst etc. Opp til enhver.

En annen premie vil være en overraskelses pose .

Ønsker alle lesere en knall bra uke!

38 kommentarer:

 1. Så gøy med lotteri!! Synes du har masse fint i bloggen din!! Ha ei strålende uke!! :)

  SvarSlett
 2. hmm, ikke lett.
  Jeg er småbarnsmamma og min klesstil er nok preget av det. Liker farger, lekne klær i kombinasjon med dempede mer nøytrale farger!
  Og det må være komfy, både klær og møbler/interiør.

  Så morsomt med lotteri!! I like.

  Må legge til at jeg virkelig digger stilen du har i hjemmet ditt! :)

  Klemmer Silje

  SvarSlett
 3. Hmm vad svårt! Jag har en ganska färgglad inredning med mycket retor/vintage detaljer. Mina kläder däremot har varit färglösa... oftast svart(tråksvart) Men efter nyår bestämde jag mig för att inte köpa fler svarta kläder - nu satsar jag på en färggladare klädstil och gärna med vintagekläder i roliga snitt och mönster. Min vårjacka är ceriserosa parkas, skorna lila eller rosa Converse.

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 4. Så gøy:) hmm, jeg tror at det som går igjen i både interiør og klesstil hos meg er det sorte...men så liker jeg lilla, og krydrer både hjem og klær med lilla.

  Marit:)

  SvarSlett
 5. Så kult lotteri :)
  Jeg liker det enkelt, både interiøret og klær.
  Når jeg tenker meg om, så skifter jeg ofte ut detaljer som: puter, lysestaker, servietter i interiøret og skjerf, smykker, vesker på klær!
  Så JA, det er nok en viss sammenheng her :)
  Og fargene jeg får dilla på påvirker både interiøret og klærne...
  Da er jeg med ;)
  Klem

  SvarSlett
 6. Så artig, dette er noe jeg også har lurt på. :) Jeg tror nok at stilen min på interiøret også kan kjennes igjen på hvordan jeg liker å kle meg. Interiøret hos oss er en hvit enkel base på vegger og interiør krydret med farger på puter og andre pyntesaker. Slik er det også i klesveien min. Jeg liker det enkelt og ikke så mye dilldall. Men så krydrer jeg heller antrekkene med tilbehør som store smykker/ringer eller noen stilige sko. :)Enkelt og greit etter min stil.
  Blir spennende å lese hvordan andre tenker.

  Ha en fin dag!
  mvh Renathe

  SvarSlett
 7. Veldig interessant spørsmål! Etter litt tenking tror jeg det er en rekke linjer som kan trekkes mellom min interiørstil og min klesstil, for det første at jeg aldri helt klarer å bestemme meg for hvilken stil jeg vil satse på! Jeg er opptatt av at ting henger sammen og ser helhetlig ut, samtidig liker jeg så mye forskjellig at dette kan bli vanskelig å få til! Jeg går derfor ofte for enkle, moderne, rene snitt uten for mye dilldall - og det skal være praktisk (Acne, er en dyr favoritt!)- det samme skjer i interøret. Og mens jeg er opptatt av å noen ganger sprite det opp/gjøre det litt mer særegent gjennom gjenbruk og loppisfunn - synes jeg det er morsomt å matche inn et vintage kupp i ny og ne!

  Til sist må jeg ærlig innrømme at fokuset på interør og oppussing det siste året (og ikke minst kronene som det har kostet) har gått hardt utfover klesstil og budsjett! Må se å få gjort noe med det snart! ;)

  SvarSlett
 8. Så gøy.
  Hm min klesstil og mitt interiør er nok litt som du beskriver. Glad i både retro og lit tmer classisk:)

  SvarSlett
 9. Jeg merker at jeg blir påvirket litt over alt når det gjelder klesstil og interiør. Men jeg er veldig glad i en god blanding av det romantiske gamle og det litt mer retro.
  Klesstilen er nesten lik, kan gå med blonder og romantiske kjoler og bluser, mens neste dag har jeg noe litt mer rocka og retro :)
  veldig interessant å spørsmål, og kjekkt å lese hva andre gjør !
  Digger bloggen din !
  Hilsen HegeR

  SvarSlett
 10. Det hadde vore perfekt å vunne en blå e sidan eg har ein liten gut med navn Emil.Sleng meg derfor på lotteriet.

  Min klesstil er fråværande. Eg går som regel i blått og svart fordi det passar til alt. Eg har aldri tid til å shoppe og svinse rundt i butikkar og finn heller ikkje det eg likar. Men min egentlige klesstil er småblomstra kjolar, sarte fargar og behagelige stoff.

  Interiørstilen min er landlig, lys og lett. Også pastellar. Men har ein smårolling som riv ned alt så no er alt berre kvitt.

  Sidan eg berre går i svart/mørk blå kan eg vel seie at eg ikkje kler meg som huset. Eg likar nemlig ikkje svart interiør anna enn i gangen.

  SvarSlett
 11. Hei!
  Min klesstil og mitt interiør går litt hånd i hånd og litt hver sin vei. Jeg er veldig glad i retro, loppis, redesign og gjenbruk i både klesveien og i interiøret. Men så er jeg også glad i kjedeklær som Monki og romantiske klær hos Noa Noa - så det blir litt en herlig miks i klesveien. I interiøret kan dette gjenspeile seg i min manns behov for tekniske dubbedingser, design og ordentlig kjøkkenredskaper.
  Uansett er fellestrekket farger og stil og kombinasjon - enten det er gjenbruk, redesign, retro eller nytt.

  SvarSlett
 12. Hmmm, faktisk aldri tenkt på det før. Men når du sier det så tror jeg at jeg er et eksempel som kan bekrefte teorien... Ikke at jeg er så veldig spennende eksempel, hverken i interiørstil eller klær, men jeg liker det enkelt. Mye naturfarger; grått og brunt er favoritter...og svart og hvitt er klassisk.
  Naturmaterialer er jeg glad i, går mye i ull og strikk. Preger også interiøret. Stikkord; lunt, mykt og hjemmekoselig;)

  Gøy utfordring!

  SvarSlett
 13. Det var en fin vri på lotteri!

  Jeg liker å kle meg feminint, gjerne med fager som klar rød, grønn eller lilla. Det blir mye jeans til vanlig, men kjoler og skjørt er jeg veldig glad. Det er lett å ty til det praktiske i hverdagen.

  Jeg vet ikke helt om klesstil og interiør samsvarer akkurat, men jeg må ha farger rundt meg og på meg, så det er kanskje en fellesnevner.

  Ellers varierer klesstilen, "vanlig", litt tøff, vintage/brukt, men som regel et eller annet feminint. Interiørstilen er mer konstant med mye bruktfunn og farger.

  Ha en fin uke!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 14. Jeg også har tenkt mye på dette. Om de som er opptatt av interiør er opptatt av moter på klesfronten også.

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om stilen min..Interiøret er preget av moderne stil, litt minimalist men med fargerike innslag.

  Når det kommer til klær, så prioriteres ikke dette. Jeg er småbarnsmamma og liker bedre å kjøpe fine klær til barna enn til meg selv. Så har jeg alltid vært litt "guttete" av meg. LIker det laidback. En dongeribukse, topp og et par sneakers så er vi der. Ikke så voksent, men gud så behagelig! :)Liker det ikke for sukkersøtt med andre ord. Så er jeg ikke flink med tilbehøret. Synes det bare er i vegen...er nok vanesak.

  SvarSlett
 15. Hos meg er det ingen samsvar faktisk! Interiøret er litt shabby, lyst og med knæsje farger innimellom. Klærne er stort sett sorte og røffe! :P

  SvarSlett
 16. Morsomt spørsmål, vel hos meg henger vel interiør og klesstil litt sammen, da jeg liker mye forskjellig og ikke har en bestemt stil, men tar det jeg liker og setter det sammen til min egen stil... Ellers påvirkes jeg mye av trender i klesstilen da jeg jobber som dekoratør i en klesbutikk, lett å la seg friste av alt det nye som kommer inn ;)
  klem victoria

  SvarSlett
 17. Så artig konkurranse!

  Stilen min er nok litt prega av interiøret mitt, ja - eller omvendt... Fargerikt, ofte - eller meir dempa når eg føler for det. Brukar mykje klede frå Fretex, ellers syr eg mykje sjølv.

  Prøver å forbruke lite klede, pga miljøstandpunkt, derfor kjøper eg helst gode, varige basisklede - gjerne i nøytrale fargar. Så tilkjem det fargerike, sprudlande i form av gjenbruk eller heimesydd.

  SvarSlett
 18. Hihi, her må jeg være med! Jeg har vel litt sånn etnisk stil i og med at jeg liker Afrika-inspirert interiør, men jeg går slett ikke kledd i Afrikansk-inspirerte klær!

  Hilsen fra Britt

  SvarSlett
 19. Heia Therese. Hvis du går inn på bloggen min ser du at jeg har valgt deg til en av mine favorittblogger. Håper det er greit. Lånte to bilder av deg. Håper du tar utfordringen og velger de to favoritter igjen.
  Klem

  SvarSlett
 20. Hjemme har vi en god blanding av brukt, nytt og arvet. Klærne mine er ofte nye, med unntak av kåper som jeg kan plukke med meg brukt. Ellers så liker jeg komfie klær. Tunikaer, og myke bukser. Både interiør og klær er ofte jordfarger. Spennende utfordring ;)

  SvarSlett
 21. Hei, siden jeg for tiden er student og økonomien er ganske stram preges både interiøret og garderoben av gjenbruk og "Ta det man har". Fargemessig liker jeg et lyst interiør med fargeklatter. Garderoben går i naturtoner og mye grønt og blått.

  SvarSlett
 22. Mmmm, jeg kjøper mer interiør-dilldall brukt enn jeg kjøper brukte klær. Men jeg har ambisjoner om å bli flink til å sy, og da tenker jeg at jeg kan komme til å kjøpe brukte klær for å sy dem om. Og det er morsommere å handle interiør enn klær, for man slipper å prøve i butikken...

  SvarSlett
 23. Jeg merker at jeg liker både den romantiske og den strammere minimalistiske stilen i interiøret... Hovedetasjen er i ferd med å bli mer "minimalistisk" mens noen deler av huset har litt "oldemor"... I kles-veien er det vel også slik, klassisk eller romantisk alt etter humør og årstid! :)
  ps - super blogg du har!

  SvarSlett
 24. Artig utfordring!
  Hadde lommeboka og kroppen vært litt annerledes hadde klesstilen min vært noe sånt som luksusbohem... he he, men sånn som det er nå så er stilen både i heimen og på kroppen noget forvirret... noe av ditt og noe av datt, en dag slik og en dag sånn... Jeg vil lukte på ALLE blomstene, jeg :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 25. Det spørsmålet har jeg nevnt i bloggen min også...en stund siden. Jooo det var for 2,5 år siden da avisa var hjemme hos meg. Journaklisten lo for først hadde hun vært til ei som var hvit og shabby chic...hun var kledd i hvitt og rosa...rosa sart lipglos. Så kom hun hjem til mef opg ble møtt med sotete øyner, rød munn, knehøye støvletter og svarte klær.

  Så jo....jeg er litt sånn rå å tør å prøve...men jeg bruker kun svart og grått :)
  ha fin helg søtas :)

  SvarSlett
 26. Festlig lotteri! :D

  Jeg digger retro-interiør, det går mye i hvitt ispedd knæsje farger! Klærne kjøpes gjerne på Fretex e.l, men de er urovekkende lite retro. Mer kjedelig casual stil der gitt, og helst i høstfarger.

  Ha en finfin dag! :D

  SvarSlett
 27. Dette var en artig ide. :) Og ja, jeg tror bestemt at ens egen smak reflekteres både i klesstil og interiør på noenlunde samme måte...det ser jeg ofte i møbelbutikken der jeg jobber. ;) Noen ganger prøver man kanskje noe helt annet, men trives ikke med det...og da tenker jeg sprik fra kjempekoselig til kjempestramt!

  Hos meg gjenspeiler nok interiøret både meg og mine interesser...og det samme gjør klesstilen! Interiøret mitt er preget av en sterk interesse for historie, og siden jeg driver med bueskyting og reiser på festivaler har stua mi mange elementer som er veldig middelalder! Fargepaletten er brun/grå, kalkhvit, dyp rød og litt grønt. Jeg liker selv mange forskjellige trender, factory, boheme, vintage, retro, landlig...men det må alltid være variasjon. Monokrome interiører er ikke noe for meg. Personlig innredning er nøkkelen! Jeg kler meg selvfølgelig etter anledning og humør, og når jeg skal handle klær ser jeg etter farger og modeller som kler meg, ikke etter hva som er inne. Jeg finner gjerne det på butikker som Noa Noa, men er ikke diskriminerende og handler der jeg finner det jeg liker. Pasteller og neonfarger finnes ikke i klesskapet mitt. Jeg syr endel selv, men det går for tiden mest på klær i middelaldersnitt...til bruk ved festlige anledninger og på festivaler. Men jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde tid til å designe noe til hverdags også. :)

  SvarSlett
 28. Å den e`en kunne jeg tenke meg.. !! :-)
  Jeg er glad i retro interiør, kombinert med litt nytt, klesstilen min er også litt redesign, fretex OG nytt og dyrt... ;-)
  Jeg skal også til 13 på torsdag :-)
  Ha en fin kveld!

  Mvh E M

  SvarSlett
 29. Hei, og tusen takk for at vi får titte på ditt fantastiske hjem.

  Jeg ser helt klart en sammenheng mellom klesstil og interiør. Jeg og min samboer har klær i nøytrale farger som sort og hvit, og så spriter vi det opp med farger på enkelte klesplagg eller tilbehør. Når vi kjøpte hus, var planen og ha en såkalt romantisk stil. Dette varte sånn ca i to måneder, og vi blei veldig lei alt det hvite og fargeløse pyntetingene. Noe måtte gjøres, og vi hastet til butikken. Nå er basisen hvit og så har vi lyse og knalle farger på malte og tapetserte møbler. Det er det vi trives best med både i klesveien og i hjemmet vårt.

  Mvh MW

  SvarSlett
 30. Ha ha, jeg tror at personligheten gjenspeiler seg både i klær og interiør...
  Sjøl er jeg rotete og fargerik, men samtidig har jeg ingen gjennomført stil. Dessverre - skulle gjerne hatt det. Liker fargene du bruker i interiøret, men får det ikke til sjøl.
  Lite pastellklær her...

  SvarSlett
 31. Hei Thea! Super blogg, og kult at jeg kan være med selv om jeg ikke har en egen. Både min klesstil og interiørstil vil jeg kalle "kræsj". Elsker at ting ikke passer sammen. 80-talls Moonboots til Chanel-jakken og gamle kontorstoler rundt mitt Tulip spisebord, det er meg i korte trekk :)
  Hilsen Jonantine

  SvarSlett
 32. Det er nok en viss sammenheng mellom klesstil og interiørstil hos mange, men allikevel tror jeg det er en god del som kanskje er mer fargerike i interiøret enn i klesvegen. Selv er jeg nok det. Jeg liker mye retro, men er kanskje mer romantisk i klesstilen. Eller egentlig liker jeg vel litt av alt, både i interiør og klesstil :)

  SvarSlett
 33. Hei!
  innredningen vår går mye i svart og hvitt, med nkelte fargeklatter her og der. Etterhvert er vel det blitt slik jeg kler meg også ;D

  SvarSlett
 34. Morsomt spørsmål! Jeg er nok mer glad i retro, orange, lilla m.m. i interiøret enn i klesstilen. Kler meg mer kjedelig enn huset..

  SvarSlett
 35. Kul utmaning. Min inredningsstil först: mkt 50-tal, teak blandat med svart och vitt, till detta textilier i klara färger. Gärna klassiker som svensk tenns elefanter på gul botten...
  Lyxen är att jag har en sommarstuga där jag kan ha en andra stil: endast secondhand möbler, målade. Ljusa färger, retrotyger, lapptäcken...
  Klädstilen är enkel att beskriva: jag är en jeanstjej! Upptill varierar jag efter dag och humör. I år ska det bli egensydda tunikor av japansk modell...

  SvarSlett
 36. Hehe, jeg måtte le litt da jeg fant denne utfordringen, for jeg innså det for noen uker siden at innholdet i klesskapet mitt var gangske likt interiøret,- hvitt og sort... Bortsett fra at det er mer dongeri og treningstøy i klesskapet enn det på noe sett gjenspeiler seg interiørmessig ;)
  Men, jeg er også glad i fargerike detaljer begge steder!

  Ha en videre hoppende glad dag!

  SvarSlett
 37. Hmm.... hadde jeg hatt en smule større lommebok så tror jeg at leiligheten min hadde sett anderledes ut! hi hi :) For klesstilen er lettere å 'bytte ut' enn interiørstilen :) Men felles bruker jeg mye strikk og naturmaterialer i både klesstil og interiør. Jeg bruker f.eks tresmykker og øredobber, mens jeg drar inn rekved i leiligheten :) Og jeg liker myke strikkeplagg, samtidig som jeg har strikket et trekk til Ikea-puffen min :)

  Og jeg bruker basicfarger som grå, svart, og hvit, sammen med en dæsj farge. F eks kan jeg ha en nesten svart anntrekk, men med en knall orange veske, eller knall blå sko! Og jeg bruker farge på samme måte i interiøret. Hvite vegger og grå sofa, men knall lilla puff :) eller knall gul vase eller skål :)

  Det er morro å se likhetene, men jeg tror det hadde vært flere hvis jeg hadde vært rik og kunne forandre interiøret like oftew som jeg forandrer klesstil ;o)

  Ha en herlig dag!! :) Og grattis med artikkel i kk!! :)

  Lilja

  SvarSlett
 38. tja, jeg liker stilrent skandinavisk design både i kles- og interiørveien, men at jeg kler meg og innreder slik er nok mer en drøm enn virkelighet. når alt kommer til alt trekkes jeg mot FARGER!

  SvarSlett