søndag 16. mai 2010

Solstoler / Fluktstoler


På loppis i går fant jeg også to av disse solstolene, de heter fluktstoler i følge min svigermor. Vet ikke om jeg skal gjøre noe med de eller ikke. Om jeg skal gjøre noe, males og byttes alt. Liker godt det gul/orange trekket, selv om det er litt falmet. Jeg får se, men en så lenge blir det ikke gjort noe- i dette været ser det ikke ut som jeg får bruk for de med det første heller! Gode å sitte i, siden det er en ekstra skumpute i setet.

For et vær det er her på Østlandet. Satse på godvær til i morgen, en så lenge hjelper det å sitte å bestille Thailandstur og legolandstur!

4 kommentarer:

 1. Så heldige dere er som skal til Thailand. Der har jeg aldri vært, men håpe å få meg en tur dit en gang. Det var så herlig det du skrev om din lille datter hos meg i går. Blir hoppende glad når du er innom og legger igjen noen ord. Her er været også litt kjipt, men som deg, håper jeg det blir bedre i morgen. Det finnes vel ikke noe verre enn å vasse rundt i bunad i regnvær og med to barn på slep. Mulig vi justerer litt på aktivitetsmengden hvis det regner, men skoletog og småbarnstog må vi nødt til å være med på.

  Så mye kule loppefunn du har gjort i det siste. De fluktstilene så deilige ut. Hagemøbler er jo skikkelig dyrt, så det er godt at man kan få tak i noe brukt.

  I dag er det skjortestryking og mer hagearbeid på programmet. Jeg elsker å grave i hagen når det er ruskevær jeg. Klem Minmill

  SvarSlett
 2. Wow, for noen loppekupp! Elsker bladstativet, is- søplekassen og solstolene. Skikkelig flott retro. Lucky you;)

  SvarSlett
 3. Minmill og Majamysil: Tusen takk. Var i Thailand i 2008 med hele familien og det er så deilig å reise dit med barn. Vi reiser ikke før januar 2011, så det er en stund til, men med tre barn må man bestille tidlig med tanke på store familierom osv. Ting er mer lagt til rette for de med to barn i forhold til reise m.m

  Grave i hagen eller en tur i regnet er bare kjempe digg. Frisk luft og litt kjølig men destod bedre smaker den varme dusjen etterpå.

  Sitter her inne i regnetværet og funderer over farger, trekk etc på den nyanskaffede. Har mye spreke farger på mye og vil være litt forsiktig med fargebruken. Man har lett for å bli litt for fageglad og tingene alene får liten fokus, også blir det mye rot i toppetasjen hos meg med mye farger. Må balansere det også har jeg valgt litt rocka farger og vil også ha inn litt av det feminine. Ikke lett, men det er litt 16 mai pyslerier:)

  Vurderer en salgsblogg, siden jeg ser at møbler etc. hoper seg opp. Vil selge det til litt loppepris. Det jeg trenger nå er stoffer, tapeter og noe mer maling og knotter så kan flere prosjekter ferdigstilles.

  Kos dere med morgendagens forberedelser:)

  SvarSlett
 4. Fantastiske stoler!Jeg hadde nok bare latt dem leve sånn de var, for det trekket er jo underbart:)Morsomt om du starter salgsblogg, for du finner jo så mye fint på loppis!Ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett