mandag 23. august 2010

Hårføner blir lampe.. Deilig deilig mandag, hvor solen endelig gjør seg til kjenne. Etter utalillige soppturer hører jeg nå at malerkosten kaller. Denne gamle frisørføneren fant jeg på en bruktbutikk. Den har jeg revet ut innmaten på. 

Siden stativet ikke var å oppdrive, blir den til en taklampe på lillegutt sitt rom. Noen forslag til farge? Tenkte ikke å male nedre del, slik at den slipper noe mer lys ut. Ledningen blir i en sprek farge kjøpt på precious.

Deilig at loppemarkedsesongen er i gang igjen. I helgen var jeg på to loppiser. Hjem kunne jeg ta med meg en stol, skap, nattbord og en koffert. Så da har jeg noe og holde på med når høstmørket gjør sitt inntog!


Til alle dere som titter innom, en ikke alt for aktiv blogger om dagen: Ha en fabelaktig mandag!

5 kommentarer:

 1. Kult ;) Gleder meg til å se resultatet :)
  Ja loppis er som å dra på skattejakt for voksne , elsker det :)

  Ha en fin mandag du også :)

  SvarSlett
 2. Oi! Det skal bli spennende å se resultatet!

  Så fin blogg du har:) Noen tipset om denne på fb, under et innlegg fra tv2 god morgen norge, om 'norges vakreste hjem'. Jeg blir så glad, glad, glad når jeg ser litt knæsje farger rundt omkring! (av de 10 kandidatene på god morgen norge var vel lyse blått det næremste man kom en annen farge enn hvitt og latte...)

  Goood loppesesong!

  SvarSlett
 3. Det blir kuult!Hva med KNALL oransj?Hm, det hadde blitt råkuult tror jeg:)

  SvarSlett
 4. Ledningen blir orange, så tror lampen blir noe roligere. Tror den bør spraylakkeres etter og ha grunnet siden den er av plast. Vet ikke om det bare blir øvre delen som blir malt, siden merket da blir bevart.

  Må tenke litt på det før jeg setter i gang:)

  SvarSlett