onsdag 25. august 2010


Soppår uten tvil! Jeg har plukket så mye sopp hittil i år, at fryseren er stappfull. Så da har vi til soppstuing og annet godt resten av året. Det er vel kun katarell og piggsopp jeg er sikker på, så et lite soppkurs hadde vært tingen.

Vekten på bilde ble kjøpt på forrige senkveld på 13. Jeg falt umiddelbart for den, selv om den her på bilde ikke kommer så godt frem, dynket av kantareller.

Til helgen skal jeg være med på noe jeg vet blir helt syykt gøy. Skal fortelle om dette etter helgen! Bortsett fra det er det interiørmesse denne uken, og jeg har blitt invitert med dit av en god kamerat. Deilig og spennende uke! Håper dere også har det!

4 kommentarer:

 1. Det såg harligt ut!!
  Eg har ikkje peiling på sopp, så eg hadde vel plukka med meg nåken farlige tenke eg :o)

  Kjempefin vekt og, så eg kan godt forstå at den måtte bli med him ;o)

  SvarSlett
 2. Sånn vekt har jeg og! Akkurat lik. :) Fant den i skapet til bestefaren min for et par år siden. FIN. :)

  SvarSlett
 3. Åh så deilig med mye sopp!Jeg er også sopp-gal, og det blir nok mest kantarell og traktkantarell her i huset.Satt senest i går og renset hele 4 kilo kantarell!Jeg har gått i sopp-lære hos mamma, og funnet ut at de andre soppene egentlig ikke er så veldig gode...Har prøvd litt av hvert, men falt tilbake på den gode gamle kantarellen:)Den er best, ingen protest:)

  SvarSlett
 4. Herlig bilde! Og deilig med sopp :) SUperfin blogg som jeg vil følge med på! :)

  SvarSlett