torsdag 9. februar 2012

Spennende ommøblering..

Hvordan ommøblere et ganske så firkantet rom? Guttene vår har rom i kjelleren, men der har vi god takhøyde. Disse rommene er allikevel bare noen" firkantede bokser" og har ingen spennende vinkler. 

Derfor "bygget" vi inn sengen, med de gamle garderobeskapene og det ble en koselig sengekrok. Her inne går fargene i hvitt, gult og grått- en deilig kombinasjon.

Hvorfor skal alt møbleres inntil vegger? Det er ofte flere møbler som kunne gjort seg frittstående i rommet. Hvordan barnerom blir seende ut skal gjenspeile deres interesser og behov. Det er fotball (ballsport gennerelt) elektroniske spill og det å være sammen med venner som gjelder her. De er da ganske allsidige når det gjelder hva som er morsomt å gjøre, men å leke med lekene sine er ikke morsomt lenger. Og jeg som savner den gode gammeldagse rolleleken... sukk. Om jeg gir de plank, hammer og spiker vil de gjerne lage hytte i trærne og det liker mor!  

 Bilde tatt av Erle for to år siden.

Bilde fra i høst.

Jeg elsker lyden av rollespillet til min datter (5år) når hun lager i stand til div. selskaper på rommet sitt sammen med dukker og bamser i en salig blanding. Og etterhvert blir mamma også invitert opp til ferdig dekket bord. Jeg får glede meg over det, før hun vokser i fra det og det går jo dessverre alt for fort!

10 kommentarer:

 1. Smart og fin plassering av seng :)
  Her også nytes lyser av rollespill...
  Måtte det vare lenge!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Så flotte rommene er. Helt etter min smak. Høres ut som guttene våre er like.. Jeg har til og med angret for at jeg kjøpte spill konsollene.... Men... De koser seg veldig da. Og så lenge som at de liker fotball og etc,og er i aktivitet det meste av dagen, er det vel lov å ha en pause med spilling etterpå?!!! :0)

  SvarSlett
 3. KUlt med gule detaljer på gutterommet! Veldig gjennomført stil. Skjønt jenterom også med koselig plass til å dekke på til innbildte gjester =)

  SvarSlett
 4. Så utrulig fine bilda! liker stilen altså!

  SvarSlett
 5. Heisann,
  Tenkte barra eg ville sei at du e ukas blogg inne hos meg. Skikkelig liker bloggen din. Takk for all inspirasjon.

  SvarSlett
 6. Åij fant bloggen din nå i kveld å falt pladask :)
  Sååå masse inspirasjon det er å hente her!!
  fargerikt og fint dere har det. I like it :)

  La meg til som følger og blir nok boende her..hehe ;)

  ha en fin mandagskveld.

  SvarSlett
 7. Så koselig du har det, og personlig. Kjekk blogg :).

  SvarSlett
 8. Hei høpp!!

  Herlig,fargerik og inspirerende blogg.Fant deg inne hos namaste:)

  Blir følger og kommer snart igjen:)

  Fin uke til dere:)

  Klem Linda;)

  SvarSlett
 9. Superflott barnerom! Jeg synes det er så flott når unger får lov til å leve med farger, det gjør tydeligvis dine :-) Fargerikt, men likevel avstemt og balansert. Flink du!

  SvarSlett
 10. Virkelig elsker Erle sitt rom :-) Skal snart pusse opp 2 stk jenterom og da skal det ene til 2 årige Emilie gjøres så likt som dette som jeg kan få til. Takk for inspisrasjonen og lykke til med kåringen, jeg har stemt på deg.
  Hilsen Elisabeth :-) (uten egen blogg- foreløpig ihvertfall)

  SvarSlett