fredag 17. februar 2012

Liten innflytelse her..


i kjelleren. Min mann var tidligere Hi-Fi dilla. Nå er han 3 år fra 40 årskrisa og sykkeldilla har danket ut store stygge høytalere. ( Takk for det) Allikevel får prosjektor og kinoeffektene råde. Jeg kan jo ikke få beskrevet hvor lite jeg liker høytaler med tilbehør. Jeg elsker jo å se film, så ett sted må jo lyden komme fra!

Barna våre med deres kamerater synes derimot det er supert å se film og spille spill på stort lerret. Jeg har forstått at her får jeg liten innflytelse. Allikevel får jeg sneket inn litt her og der.

Du kjenner kanskje igjen det store bildet av "The Dhow Captain"? Ja, det stemmer at du har sett dette før, men dette her er laget på plexiglass, mens det andre er laget på aluminium. Jeg måtte teste pleksiglassløsningen også. 


Ikke ofte jeg viser bilder fra kjelleren, men et lite unntak idag, siden jeg har influensa, er svimmel og har sendt guttene mine avgårde på skolen som "gamle damer". En rar influensa dette som går utover bedømmelsesevnen!

11 kommentarer:

 1. Så ut som et deilig sted å se film :)
  De hyllene på veggen var veldig tøffe, kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem?

  Klem Fru Thronsen

  SvarSlett
 2. Hei,

  Liker bloggen din veldig godt, du er flink til å blandet materialer, farger og ulike interiør stiler sammen :-) Det jeg lurer på er hvor har du kjøpt den sofaen i kjellerstua? Skal snat gå til anskaffelse av en ny-og likte denne veldig godt, er du fornøyd og rommer den mange ( ser sånn ut) Hilsen Elisabeth (uten blogg)

  SvarSlett
 3. Hei. Hyllene heter Chinal og er kjøpt på Verket interiør for noen år siden. De forhandler de ikke lenger, men tror de bestiller de dersom man ønsker det. Sofaen rommer mange ja. Den er kjøpt på Isac. Tror de har en nettside som heter isaclife.com Trekket kan taes av og vaskes.

  SvarSlett
 4. Sorry. Sjekket det opp og burde kanskje gjort det først. Nettsiden ang sofaen er isaklife.no

  SvarSlett
 5. Jeg ser på gule sider at de har butikk i Sandefjord. Før hadde de butikk i Tønsberg, der jeg kjøpte den.

  SvarSlett
 6. Vilken otroligt härlig färgglad blogg, blir glad bara man klickar in här. Super fin stil har du också :-D

  Ha en trevlig helg,
  Malin

  SvarSlett
 7. Heisan
  Når vi skal pusse opp kjellerstua snart blir det nok likedan her; megastor tv og god lyd. Har en HI-FI mann som aldri hev seg på sykkelen etter passet 40, men er like bilde og lydgal.
  Herlige hyller med glade farger i og Oslolampa gjør jo virkelig susen og sofaen ser kjempedeilig ut å kroe seg i.
  God bedring til deg og fin helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Hei! Fant bloggen din via Kreativ Impulsiv, og det er jeg glad for! Mye flott inspirasjon her:-)
  Min mann er også HiFi-freak, og når jeg ser på rommet deres så syns jeg du slipper billig unna, hehe:-) Hos oss snakker vi mørke vegger og sort tak for best mulig bilde, og lyddempende plater over alt!
  Legger meg til som følger her, jeg:-)
  Ha ei god helg!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 9. herlig kjellerstue :) elsker dine sprelske farger!

  henriette

  SvarSlett