torsdag 31. mars 2011

Vaskehjelpen..

jeg ikke har, men som står øverst på ønskelisten om dagen. Å vaske hus er gøy et par ganger, men så er det brått stopp. Jeg mener virkelig stopp! Om en har gjort noe nytt hjemme, eller gått til innkjøp av noe nytt kan det være gøy å vaske litt. Hva med alle de andre gangene du vasker bare fordi du må? 

Ingen tvil om at det er KJEDELIG å vaske. For ikke snakke om tidkrevende!


Klesvask er et eget kapittel. Da vil jeg egentlig gjøre som på bildet over. En svært aktiv familie gjør at jeg sjelden øyner bunnen i skittentøyskurvene!


 Under her har du meg en torsdag. Jeg sier torsdag, siden det er ment å være vaskedagen her i huset. Jeg liker at det er rent til helgen, men elsker å starte helgen på fredag uten å tenke på husvask- så derfor torsdag.


På ønskelisten:


MEN det finnes hjelpemidler for oss som ikke liker husvasken:


Duften av Lavendel hjelper godt mot vaskevegring..Durance har mange deilige produkter som hjelper med å gi litt vaskeinspirasjon.

Scotch Brite Pad er min bestevenn når det gjelder å fjerne uønskede flekker fra vegger, bord, lysbrytere etc.
Det er som å trylle. Den er helt magisk når barna har tegnet på uønskede steder og jeg flyr over med denne svampen som bare skal duppes i vann før bruk. En del dagligvarehandlere selger denne. Den ser noe annerledes ut i Norge, enn på dette bildet. Navnet på den er : SCOTCH BRITE Easy Erasing Pad ( pris 30-50 kr). Selv små fargende riper på gulvet som du ikke får bort ved skrubbing fjerner denne. 

OBS! Den kan matte området den brukes på ved hard bruk, men gjør vaskingen til en drøm!


Ellers er jeg nok ganske så gammeldags når det gjelder husvask- lite tørrmopp her.

Et kjedelig men nødvendig innlegg!

6 kommentarer:

 1. Gi meg en hushjelp og!
  Tenk, min onkel i Dubai har det, han slipper å vaske, hun skryker til og med skjortene hans...

  SvarSlett
 2. Ja, lavendel husvask er tingen. Det er faktisk bitte litt behageligere å vaske når man har den. Takk for svamptipset, veldig nyttig når man har barn!

  SvarSlett
 3. Kjenner meg sånn igjen!! DRIT kjedelig stort sett... også tar det altfor lang tid...

  Men til tirsdag kommer vaskeengelen! to snille damer som skal feie over hele herligheta...
  synes jo selv det e litt råflått med vaskehjelp men nå har mannen hovedansvaret siden æ har skadet skulderen.. og vips va den dealen i havn!
  har jo tenkt at dersom æ vaske huset selv så har æ jo på en måte tjent ( og fortjent) en liten påskjønnelse som feks et nytt plagg eller en tur til frisøren ... for disse pengene hadde jo vaskehjelpen fått...
  og det har sikkert du også fortjent ikke sant? :)

  SvarSlett
 4. Jeg er helt enig! HAter virkelig å vaske hus. Her blir lørdagen eller søndagen brukt til det, for det er da vi rekker det. Pyton. Ikke kjekt å ha helg da. Vurderer sterkt vaskehjelp. Får mye mer tid til avslapping og fin tid med barna.

  SvarSlett
 5. Heisan Therese
  Nei, vasking er ikke spesielt lystbetont nei...
  Kjekt å vite hvor tvillingbroren til dynetrekket fra 13 befinner seg.
  Måtte smile da jeg så innlegget om tapet i gangen, den ene fra Belgia har jeg faktisk bestilt selv. Forelsket meg helt i den da jeg så den første gang og går og venter på den nå om dagene.
  Har den i gulrosa toner i den lille nettbutikken min forøvrig men denne fargekombinasjonen rosa/oranse satte meg helt ut.
  God natt og fin morgendag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 6. I hear you! Sånn er det; å aldri nå bunn av skittentøyskurven, å kunne nyte nyvaskete gulv i ca 30 min før ungene kommer hjem... så ser det ca ganske likt ut rett etterpå. Før vaskingen. Bruker også litt ekstra fine vaskemidler så det hjelper på det da :) EcoVer har også gode produkter, som et tips. God helg til dere- med eller uten vask!

  SvarSlett