fredag 18. mars 2011

På ønskelisten..

Dette hundehuset skulle jeg faktisk ville hatt i hagen, til tross for at jeg ikke er den store tilhengeren av hundehus. Tror vår lille hund Trym hadde likt det også.  Designeren Michael Young har virkelig funnet et knall kult hundehus.  Ta en titt www.magisdesign.com. 

Jeg fant en forhandler i Danmark Dubuy som selger dette tøffe hundehuset.

Ellers skal denne deilige helgen brukes til :

Å besøke en nedlagt psykiatrisk avdeling, der det sies at det spøkes. Har veldig lyst til å fotografere der inne, men har litt skrekk blandet fryd rundt dette. Det har vært filmet og fotografert der inne før og tilbakemeldingene har vært at det kommer hvite prikker på linsen.. Jeg har fått låne nøkkelen dit av vaktmesteren, og er veldig spent. Skulle ha forsøkt å overnatte der!Eehh..

Starte og nesten bli ferdig med bordprosjektet mitt..-rettelse: vårt! Jeg må teste ut hvitt bord. Og siden jeg ikke vil  male det jeg har, var alternativet og male et annet som vi har satt sammen av tre forskjellige bord. Hmm.. Ikke helt overbevist om resultatet ennå- men må testes.

Søndagen skal jeg gå tur og lunsje med Mia- samt at vi avslutter med Retro Rosekjelleren besøk.

Kjenner jeg gleder meg til helg!!

God helg!

4 kommentarer:

 1. hei du
  ville bare legge igjen et lite livstegn og skryte av den fine bloggen din.
  nå er et på tide at du havner i rollen hos meg :)
  fortsett å inspirere!

  god helg til deg
  Hilsen Åpent hus

  SvarSlett
 2. Hei! Så spennende med 'spøkelses-hus' da..hehe.. håper på å få se noen av de bildene her? lykke til! Ønsker deg en riktig fin og solfylt helg:)

  mvh Lillian

  SvarSlett
 3. Det hundehuset var virkelig fint :) spøkelse...wææææ :)
  Følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.
  Ha ei god helg.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 4. Oioioi, det der kunne jeg tenkt meg på kattehus jeg altså! :D Og det hørtes forferdelig skummelt ut, håper du bare ble hjemme...

  SvarSlett