torsdag 14. oktober 2010

Etterlysning!!


Noen som kjenner til hvor jeg kan få kjøpt denne barnestøvletten fra Angulus ? Har vært innom Englebarn, men de hadde ikke riktig størrelse.

Takker for forslag!

4 kommentarer:

 1. Hei hei, så repotasje om deg i bladet mamma og ble superinspirert :-)!!(like før jeg stjal bladet på helsestasjonen :-)) Og superglad nå som jeg fant bloggen din. Jeg må bare inrømme at jeg ble så inspirert at jeg fikk ikke opp FINN fort nok...jeg vile nemlig ha et slik bord som du hadde (salgongbord) og så fant jeg et i Kristiansand. Så nå er dette på vei med transportfirma. Da gjenstår noen malingsstrøk... :-)) tusen takk for titten inne hos deg, du har så mye fint!! mvh Anita

  SvarSlett
 2. Har du prøvd
  Englebarn AS Sandvika +47 48115892
  De forhandler merket i alle fall, men vet ikke om de har akkurat denne støvelen. Ikke så alt for langt fra Sande i Vestfold til Sandvika.

  Mvh: Helga

  SvarSlett
 3. Et lite spørsmål... Hvor kjøper du de hjortehodene du bruker som knotter på skapene? Vet du om de er å få kjøpt på nettet?

  SvarSlett
 4. Hei Anita, Helga og anonym.

  Anita: Tusen takk for hyggelige ord. Så gøy med bordet. Tips: vask med salmiakk, puss bord platen, evt sparkle om nødvendig, mal det demontert, benga lack anbefales å male med. Spennende om du sender bilde/blogger om resultatet.

  Helga: Det var der jeg fant de, men bare de minste str igjen:( Takk for tips allikevel.

  Anonym: hjortehodene kan kjøpes hos butikken ting. Tror ikke de har nettbutikk, men mulig de sender. Jeg fant ikke fargen jeg ønsket, med spraylakkerte de. Funker super bra!

  Ellers har jeg vært lite aktiv her om dagen, men kommer sterkt tilbake!

  SvarSlett