mandag 11. oktober 2010
En helt utrolig deilig høstferie uke har det vært. Lillejenta og jeg dro til Norges vakreste by, Tønsberg ( ikke Tønsberg patriot jeg nei..). Der besøkte vi mamma og pappa og ble skjemt bort etter alle kunstens regler. Lange gåturer, deilige lunsjer, gode middager laget av mamma, shopping, loppis, brukthandler, lest bøker er bare noen av stikkordene som kan beskrive denne deilige uken. Guttene mine var hos en utrolig snill svigermor, men det var deilig nå vi alle kom sammen igjen i helgen for å nyte de siste dagene av høstferien.

En deilig, men travel uke står for tur. Over ser du noen rammer jeg har malt og gjort om til tavler. Disse egner seg på de fleste rom og kun fantasien setter begrensning.

10 kommentarer:

 1. Deilige farger, og en genial ide!

  God uke til deg:)

  SvarSlett
 2. Tavlene dine ble kjempefine! Jeg har gjort akkurat det samme med en masse rammer jeg har kjøpt :) De skal få bli med meg på julemarked i desember :) Tavlemaling er kule greier!
  Men på noen av mine boblet det litt etter andre strøket... Vet du hva som kan gjøre det? Ventet jeg ikke lenge nok før jeg tok andrestrøket? Tenker det gikk sånn ca 23 timer :P

  SvarSlett
 3. Kule tavler!
  Ha ei fin uke du også
  :)

  SvarSlett
 4. Kjempefine rammer!!
  Er det vanlig maling, eller en slags lakk du har brukt? Var så blanke og fine :)

  SvarSlett
 5. Elsker rammene! Knallfarger gjør seg ser jeg :)

  SvarSlett
 6. Tønsberg er en flott by, så jeg skjønner du reklamerer litt for den. :)

  Rammene er knæsje! Har du brukt tavlemaling, eller er det ferdigkjøpte tavler du har rammet inn?

  SvarSlett
 7. Til orientering
  Silje Marita: Jeg har aldri opplevd at det har boblet, men antar det er greit å pusse litt mellom strøkene da trefibere reiser seg ved fukt. Dette merket jeg da jeg brukte Sponplater bak, ikke å anbefale... Vil nok neste gang selv ha brukt en glattere type plate.
  Jeg brukte en egen "tavlemaling" Kremt...ser jo nå at jeg burde vasket tavlene litt. På rammene har jeg brukt bengalack som gir en blank og holdbar overflate

  SvarSlett
 8. Herlige rammer!Jeg digger fargene!Veldig god idè altså:)
  Fin uke til deg også!

  SvarSlett
 9. Tusen takk, og det samme ønsker jeg deg! Så moro at dere har kost dere masse i høstferien :) Kjempefine tavlerammer og jeg DIGGER legokofferten! Så moro at du brukte røde hjul!! Hvor har du kjøpt de? ^Nå ble jeg veldig inspirert* "Alle" bruker sorte hjul, men her ser vi hvordan farge kan piffe opp! Selv har jeg brukt frå hjul på lekekassen, men lakkerte håndtaket i rødt :)

  SvarSlett
 10. Grå hjul selvsagt, fargen "frå" har jeg aldri hørt om ;)

  SvarSlett