lørdag 8. oktober 2011

Jeg TIPSER, min mann FIKSER!

Fullt så ille er det ikke, at jeg kan komme med tips så fikser min mann (nesten da). Når det gjelder konstruksjoner er det allikevel min mann som trekker det lengste strået. Dette er noen han må tenke og bryne seg litt på og da synes han det er gøy.

Jeg har nå ribbet et gammelt fotballspill, som han skal lage knagger ut av. Samt at han har fått ufordringen på å lage vedoppsamler. Dette skal dere selvfølgelig få se og høre mer om i fortsetningen.

Skapet i gangen er så å si klart. Det eneste som mangler er maling, dører og tapet. Nå gjelder det bare å finne den rette tapeten. Hmm..

I skoskapdelen har jeg malt hver hylle i forskjellinge farger, men har valgt for det meste og male i grånnblå toner. Det rommer ekstremt mange sko og i andre delen er det to høyder med jakker som skal henge.

Siden dette skapet blir så å si "innebygd", er det ikke rom for de store endringene der lengere. Og endringer har det vært mange av i denne "barnehageinngangen". Lurer på når vi skal slutte å kalle den barnehageinngangen, når barna nærmer seg konfirmasjonsalderen? 

Det har bydd på utfordringer siden gangen er smal. Jeg vil jo så gjerne ha i pose og sekk. Den skal tilfredstille en famile på fem sine kriterier til funksjonalitet, samtidig mors interiørhjerte og da må det estetiske også være på plass.


Og dere må for all del ikke glemme at på mandag er endelig interiørbladet studio å finne i bladhyllene! 

Ha en super lørdag!

2 kommentarer:

  1. Det skapet blir sikkert kjempeflott! Elsker sånne blågrønne fargetoner, det er favoritt nr. 1 hos meg =) Jeg gleder meg også veldig til å se Studio, tror det blir en skikkelig forfriskende variant i interiørbladjungelen.

    SvarSlett
  2. Spennende. Det ser ut til å bli et flott skap. Flinke dere er som lager det fra bunn av.

    SvarSlett