fredag 30. september 2011

Trollmannen fra oz..


Denne lampen fant jeg på en brukthandel i Tønsberg i sommer. Den fungerer og gir et behagelig lys. Den er fra etterkrigsårene. Byttet kontakt og satte på den noen midlertidige ben og vips å var den i drift igjen.

Dog så mangler den hunden som skal være oppi, men pytt det dukker nok opp ett eller annet firbent som kan ta plass!

Eller har jeg nå forsøkt å innta glutenfritt brød som bare vokste i munnen. Pjuk.. så søtt! Det er ikke mye man kan spise når en er blitt svært så sensitiv for melk, egg, mel og sukker. Så fristende oppskrifter mottas med STOR takk- for dette blir ensformig..

6 kommentarer:

 1. Å, det er definitivt en av de aller fineste lampene jeg har sett!! Helt utrolig!

  Her i huset spiser vi mye glutenfritt, siden storebror har cøliaki, og derfor kun spiser glutenfritt. Brød og annen gjærbakst er utrolig vanskelig å få godt.. Storebror liker best toro sitt glutenfrie havrebrød. Det er uten melk, egg, hvetestivelse og vanlig sukker - men det inneholder druesukker. Det smaker faktisk veldig godt:)
  Ellers kjøper vi Fria glutenfritt brød (i frysedisken), fordi storebror liker det også godt. (Hittil har jeg ikke klart å bake et ordentlig godt brød etter oppskrift.)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så kul lampe!
  Eldstedatteren min fikk Cøliaki diagnosen for litt over to år siden, så hos oss er det mye glutenfritt. Baker et brød som blir veldig bra, kan sende deg oppskriften på mail senere i dag:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Gøy å følge med når det skjer noen nytt på bloggen din:)

  Her kan du kanskje finne oppskrifter som passer for deg. Sjekk ut blogglisten hennes for flere blogger med gode oppskrifter. Hvis du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar, hun svarer alltid veldig hyggelig.
  http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com/p/oppskrifter.html

  Lykke til!

  Hilsen Maria

  SvarSlett
 4. Åå, den var knallsøt! Har desverre ingen tips om oppskrifter, håper det er andre som kan. For dette hørtes veldig kjedelig ut:/

  Maya

  SvarSlett
 5. Prøv cornells brødblanding! Super sunt og super godt!!
  Har hatt gluten allergi i 15 år:-)

  SvarSlett
 6. Guriland, det er den fineste lampen jeg har sett! Heldig du er som har funnet den, og glad på dine vegne, den fortjener å lyse igjen ;)

  SvarSlett