mandag 22. november 2010

Reprise og hakk i plata..Nå som kong vinter har meldt sin ankomst, hva passer vel bedre da en å tenke på nesteårs hagemøbelprosjekt? Gleder meg først til julen, men tenker å slå to fluer i en smekk.
Siden jeg stadig tar opp til vurdering om spisebordet skal males hvitt, tenkte jeg å male nesteårs utebord hvitt for så å teste det ut inne. På den måten vil vi kunne se om det passer.

Jeg er veldig glad i eikebordet vi har og er stolt av å ha stått ut presset om å male det! Presset er det vel bare meg selv som utsetter meg selv for. Elsker derimot og mikse ulike tresorter, men før dette bordet kjenner penselstrøk skal et annet bord bli testet ut. Det liksom ingen vei tilbake etter malingen.

Det er allikevel ingen tvil om at lys og andre ting med flotte farger gjør seg ekstra godt på hvitt underlag. Blir nok aldri helt sikker, men vil gjerne høre DIN MENING!

NB! Unike Nyheter på Precious, så kos deg med det i kveld!

Hadde forresten et usedvanlig hyggelig besøk i går! Mer om det siden..

Dette spørsmålet har jeg tatt opp før og kan ikke love om dette er siste gangen heller. Litt hakk i plata, men hold ut med meg..

Så til sist spør jeg deg hva du ville gjort, skal - skal ikke males?

                                                                                                                   En gal gjeng 

9 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så fine bilder av familien din!Kjempefine:)
  Jeg er en vinglebøtte jeg, jeg klarer aldri å bestemme meg for noen ting.Men jeg skal si i fra hvis jeg kommer frem til det ene eller det andre.....Lykke til med valget!
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. vi har også dette bordet, bare i mellombrunt. Jeg lurer også på om vi skal male det hvitt men vingler litt og klarer ikke helt å bestemme meg. Resten av møblementet her i stuen er valnøttfarget, så jeg spør deg om det samme, skal jeg male? hihihi regner ikke med at jeg var til mye hjelp. god mandagskveld til deg. klem

  SvarSlett
 3. Er et flott bord uansett om du maler det eller ikke da! Vi har eikebord selv i spisestua. Jeg har ikke malt det enda. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Har hvitt bord på kjøkkenet, så det tilfredstiller mine lyster om hvitt bord ;)
  Ikke til så mye hjelp her. Se hva du synes etter du har malt utebordet og bestem deg da. ;)

  SvarSlett
 4. Heisan, jeg ville gått for maling. Siden du har tenkt på dette såå lenge allerede er du definitivt ikke helt fornøyd med det som det er. Har selv et spisebord som skal til pers, men kommer liksom ikke i gang selv om det definitivt skal bli malt, lykke til;-)
  Elin

  SvarSlett
 5. Så hyggelig blogg:-) Fant deg først nå. Deg vil jeg følge. Jeg hadde ikke tort å male jeg da..;-)

  H

  SvarSlett
 6. For et kjempe kuult hjem!! Du hadde helt din egen stil og jeg digget skapene dine ;O)

  Ha en fiiiin dag!
  Liv

  SvarSlett
 7. Hm, ikke lett det der da. Jeg tenker litt praktisk jeg, hvor holdbare er det med malt spisebord?? Tenker på barn som skraper med gaffel og all aktivitet som skjer på bordet. For det ville jo være kjedelig med et malt, men avflasset bord...

  SvarSlett
 8. Hihi, lykkelig gjeng! På fine bord... ;)

  SvarSlett
 9. For en herlig gjeng samlet ved fargeglade utemøbler :) Kjempeflott! Eikebordet er også kjempefint! Jeg hadde nok malt det selv, men jeg er svak for hvite store spisebord. Mitt eget er hvitt (matt) og skal få en runde med høyglans på plata etterhvert! Finfin kveld, og så deg på NIB - gleder meg til fredagsreportasjen! Gratulerer :)) Klemmer

  SvarSlett