søndag 4. juli 2010

Mine lampefavoritter og et ferdig prosjekt..


Herlige Orange Bloom fra Precious. Jeg kastet meg over nyhetsmailen i håp om at det skulle være lamper der og det var det. Og ikke hvilken som helst lampe heller. Orange Bloom gir dessuten et godt og behagelig lys. Kartell lampen måtte vike for denne skjønnheten som måler 71 cm.  Endelig en lampe der det er kult at ledningen synes!Taklampene våre er scooter inspirerte, heter Lampetta og er fra Pulz. Disse strekker seg 4 meter opp til taket med grå tøykledde ledninger. Herlig nyretro lamper.Denne blomsterlampen fikk jeg kjøpt på Rosekjelleren og er en gul bombe av energi. Orginal fra topp til tå. Den får stå på pikeværeslet til Erle.


Også vår stolhet Zucchini som pryder stuen med sine herlige farger. Denne kjøpte vi på Precious og skal si den har beriket stuen.


 Til slutt lekekasse hos Erle som nå har fått trekk på seg.
Sommerblogging skal det bli, men blir nok noe mer redusert. Lover at jeg i August skal ha et nytt Theas temalotteri, med fin premie.

Kos dere med herlige Julidager!

8 kommentarer:

 1. Fantastiske gladlamper heldige du! :o)

  ...og nok ein flott lekekasse ser eg! Stadig imponert og skikkelig inspirert itte ein tur innom den flotte bloggen din!

  Ha ein flott dag, og sommer videre :o)

  SvarSlett
 2. For noen herlige lamper dere har! :) Den Lampetta-lampen fallt jeg fullstendig for...nydelig!

  Lekekassen inspirerte meg, for mine barn trenger noe å ha lekene sine i (får jo aldri nok oppbevaring)....og jeg vil ha noe sprekt noe! :) Så tusen takk for inspirasjonen, og nå skal jeg snart sparke meg selv bak og få begynt på prosjekt "barnerom"! :) Gleder meg!

  Dorthea! :)

  SvarSlett
 3. K U L E lamper.. Får gode sommervibber.. Scooterlampene var bare RÅtøffe!! Du har så masse kjekt å se på:) Fin lekekasse også.. Klem

  SvarSlett
 4. Heilt fantastiske lamper! Blikkfang :-) Likte nok Orange Bloom aller best.

  Fin kveld te deg! :-)

  SvarSlett
 5. Åh, så mange stilige lamper! Likte den øverste best, tror jeg...

  Og puffen ble så kul!

  SvarSlett
 6. Herlige lamper!Jeg har lampedilla, så dette er et innlegg etter min smak:)Zucchini-lampen er bare dritkuul!!!Lampefeber:)

  SvarSlett
 7. Herlige !! Med masse farger . Jeg synes du har en superfin blogg , man blir så glad når man titter innom deg ;)

  SvarSlett
 8. Så super lampe! Oransje er så kult! Mye fint på bloggen din, blir inspirert og er å se på diverse loppis fremover he he

  SvarSlett