søndag 20. juni 2010

Award fra Kvirrevitt!Jeg har fått award utfordring fra en blogg som inspirerer meg stort: Kvirrevitt. Damen bak den den bloggen er helt rå på å ta bilder. Ta en titt innom henne og bli inspirert du også! Her kommer 7 om meg:

- Har bestillt flere timer i døgnet, uten å sett noe til de. Hadde trengt det for å få gjort alt jeg har satt på dagsorden.Jeg går på en "blemme" hver gang, da jeg setter opp lister for alt jeg skal gjøre og rekker kun 50% av det ( jeg er nemlig et liste menneske) Det står ikke på energien, men på tiden!

- Snakker alt for mye-munndiare. Ikke det at jeg liker å høre min egen stemme, eller ikke vil høre på andre, blir bare litt vel engasjert. Jobber med saken! Og da kan enn jo spørre: " og hun jobber som psykiatrisk sykepleier?". Ups..Flere ting som ikke svarer til yrke, er at jeg er  åpen som en bok, men har ikke fornuft til å angre det etterpå. Har så mye mer jeg ville sagt, men biter mye i meg- noe som fører til bitermerker på leppa!

- Impulsiv ,utrolig barnslig og leken. Altså det største barnet i hjemmet.

- Ønsker at hver dag skal være  en fest- tilstreber og forene dette med struktur og hverdagslige plikter.

- Har lyst til å studere- familieterapi , siden få egen praksis.

-Jeg elsker alt som har med spill å gjøre. Nå om dagen er det "ubongo" som står på ønskelisten. (Fikk nylig bank av sønnen min på 8 år i et bilspill, jeg er ennå nagen.

- Jobber for tiden mer på det "
Å leve i øyeblikket" - Ikke mase om tidsklemma, men puste godt inn og smile over hvor heldig jeg er, som er gift med en utrolig herlig mann som har gitt meg tre fantastiske barn!

7 kommentarer:

 1. Hei:)
  Morsom lesing! I den timen jeg møtte deg da jeg kjøpte møbler av deg via finn, fikk jeg inntrykk av at flere av disse punktene stemmer - I VELDIG POSITIV forstand!..hihi:D Du var ei utrolig hyggelig og positiv dame full av energi! Ble og blir helt imponert over alt du får til med tre barn og greier! Tommel opp for deg, asså!
  Og tuuusen takk for hyggelige kommentarer:)

  SvarSlett
 2. He he he, det var virkelig et sjarmerende innblikk i hvem du er:)Det virker som du har nok å styre med, men enda har energi til overs ja...Herlig.God natt fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 3. Hi, hi, gøy å lese litt mer om deg!
  Og så stilig reportasjen i Mamma er! Veldig bra:) Og takk igjen for at du nevnte meg, setter stor pris på det:)

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg seneste utgaven av Mamma. Reportasjen fra hjemmet ditt var utrolig flott og inspirerende! Nydelige farger kombinert, rett og slett gøyalt og stilig :-)

  SvarSlett
 5. Så hyggelig å høre, tusen takk:)

  SvarSlett
 6. Du er rett og slett herlig og energien din smitter rett gjennom skjermen:-)

  SvarSlett