fredag 21. mai 2010

Friggbod og lekestue

Noe lignende disse friggebodene står høyt på min ønskeliste. Jeg er på jakt etter et som kan stå bak i hagen og brukes som gjestehus, men også som ekstra stue ute. Den må ha store vinduer som kan slåes opp, på en slik måte at huset nesten går i ett med hagen. Jeg ønsker at den skal ha peis, samt huse en stor daybed. Der har jeg planer om å ligge å se på stjernene, om jeg får tak i glasstak vel og merke.



Disse fine friggbodene er hentet fra http://www.kenjo.se/




Ta en titt på disse herlige lekestuene i funkisstil. Jeg likte spesielt den i brun. Her er det jo ypperlig og drive "iskiosk". Lillejenta vår bruker sin lekestue hyppig. Den fikk vi kjøpt fra et fengsel. Hadde det vært mulig og hentet de i Norge, hadde vi nok gått for den brune varianten.

torsdag 20. mai 2010

Dressed for life på 13 i kveld..

                                             Foto er lånt fra 13.

Nok en gang arrangerer 13 fest. Denne gangen skal de ha visning av deres nye merke Dresses for life. Har smugtittet inne på 13 bloggen og gjett om jeg gleder meg. Klærne er jo bare så kule.

Til dere som så gjerne ville vært der, bli medlem av 13 og dere vil få nyhetsbrev og invitasjon- det har jeg gjort!

Dessuten er stemningen der svært så bra.

Thea gleder seg stort.

tirsdag 18. mai 2010

Og vinneren ble..



Loddtrekningen foregikk som det skal. Alle ble notert på lapper og en vinner ble deretter trukket ut av hatten. Min sønn var behjelpelig med dette. 

Tusen takk alle som har deltatt, kjempefine kommentarer. 

Gratulerer Passelig dose med en miamøveske. Gå inn på Mias kreative side og velg deg ut en miamøveske. Send adresse til meg på mail og jeg sender deg det omgående.

Neste tema kan jeg røpe at vil omhandle, om din interiørstil og klesvalg har visse fellestrekk!

Må bare fortelle at vi har fått nytt kamera og forhåpentligvis vil kunne ta bedre bilder. Jippi! Gjett om min mann har det bra nå, så duppeditt fiksert som han er, sjekker han ut ALLE funksjoner. Nå slipper ingen forbi denne linsen uten et knips! 


søndag 16. mai 2010

Solstoler / Fluktstoler


På loppis i går fant jeg også to av disse solstolene, de heter fluktstoler i følge min svigermor. Vet ikke om jeg skal gjøre noe med de eller ikke. Om jeg skal gjøre noe, males og byttes alt. Liker godt det gul/orange trekket, selv om det er litt falmet. Jeg får se, men en så lenge blir det ikke gjort noe- i dette været ser det ikke ut som jeg får bruk for de med det første heller! Gode å sitte i, siden det er en ekstra skumpute i setet.

For et vær det er her på Østlandet. Satse på godvær til i morgen, en så lenge hjelper det å sitte å bestille Thailandstur og legolandstur!

lørdag 15. mai 2010

Gjett om jeg nå kan spise masse is 17 mai?


Og det kan jeg og resten av familien, uten ispapir over det hele. I dag var jeg på et utrolig morsomt loppemarked i Tønsberg. Det var faktisk så utrolig mye der. Også så ryddig. Jeg tok som sakt helt av. Lurer litt på hvordan jeg ser ut, der jeg fyker rundt litt smågira. 

Med DRAMMENS IS søpplekasse kan det nå inntas mye is 17 mai. Denne er skikkelig rå og ser 60 talls ut.

Bladstativ ble det også. Morsomme å ha på barnerom, lesekrok etc. Mine blader passet perfekt oppi den, men jeg har jo bladkarusellen, så jeg får nok finne et annet sted og sette den. Eller de, for jeg kjøpte nemlig to stk.

Brun hel rørstol fant jeg også og den ville passe rett inn på terrassen, blandt miksen av stoler.

Gammel kontorstol og krakk ble det også.

Nederst ser du også en av to like stoler jeg fant. Falt så for de klassiske linjene på stolene. Dette var loppis som bar frukter!


             Også dette fikk være med hjem..


torsdag 13. mai 2010

Skap skapergleden med skap..


Enda flere funn på skap fronten. Jeg trenger jo ikke  flere skap egentlig, men synes jo det er er så spennende og fornye de. Dette skapet vurderer jeg som skap til oppbevaring av leker i kjelleren og det lekene utrykket vil jeg derfor ha frem på dette skapet. Herlige store håndtak har den også.

Fant også lillebroren til skapet over: 



Skapet under falt jeg for med det samme. Dog den trenger noe pussing og sparkel, men deretter er det klar for maling og tapet for så å gjøre sin nytte på vårt soverom: 


Inne i skapet er det et morsomt speil på innsiden. I den ene delen av skapet er det mulighet for å henge opp tøy og i den andre delen er det skuffer og hyller. Thea gleder seg til dette prosjektet..

mandag 10. mai 2010

Thea`s Tema Lotteri


Ja da tenkte jeg å ha en aldri så lite lotteri her hos Thea`s Mania. Det er ikke avansert i det hele tatt. Etter at jeg begynte å blogge har jeg hentet masse inspirasjon fra dere kreative bloggere. Allikevel er det noe eget å sette seg ned med et et interiørmagasin. Dette er ikke ment som et negativt ladd tema nødvendigvis. Neste gang blir det et annet tema og sikkert ikke lenge til heller,  da jeg synes det er så spennende med lotteri. 

Alt du trenger å si noe om er hva du liker å lese? Eller hva du leser mest? Ris eller ros? Egentlig hva du selv ønsker å si noen om innen interiørblader. Kanskje har du lest et blad som ingen kjenner stort til osv.  Det trenger ikke være mange ordene du skriver heller. 

For å delta, enten du skriver lite eller mye, må du legge inn en kommentar til dette innlegget. Alle kan delta, om man har blogg eller ikke!

Premien : Vinneren kan velge seg en miamøveske fra Mias kreative side

Trekningen er 18 mai og vi starter nå!

søndag 9. mai 2010

Før da "Vi Menn" var stilfulle!


Disse bladene fant jeg i en gjenbruksbutikk før helgen. De var jo bare så flotte og er fra 1969. Nybilreklamene i "Vi Menn" var jo bare så morsomme og gav meg plutselig lyst på ny bil. KK fant jeg også.


Ellers har jo helgen vært tilbringet hos mine foreldre, der vi har blitt vartet opp med masse god mat. Føler meg ganske så stinn i kroppen.. En tur til Tønsberg fører alltids et besøk innom 13. Der fant jeg blandt annet det fine serveringsbrettet og to herlige kopper. Serveringsbrettet har tatt plass i bladkarusellen vår.

En herlig helg er over og vi er klare for en ny deilig uke, også starten på tema lotteriet. Mer info kommer.

torsdag 6. mai 2010

Mamma reportasje


To utslitte barn etter photoshoot. Peder har smilt og koset seg så mye at når jeg skulle ta bilde, skulle han gi meg et alvorlig uttrykk. Det var noen ærlige barn som poserte i dag og de kunne vel unngått noen av familiefortellingene sine. (Litt flau mor, men morsomt ble det) Heldig med været, men om det blir juli stemning gjenstår å se. Trodde det skulle være juniutgave, men det blir juliutgaven istedet.

Resten av dagen skal brukes til familiekos, med grillings i hagen. Vi har jo nå erklært en slags sommeråpning og det må matmessig feires..

onsdag 5. mai 2010

Herren og Fruen har herved innviet sommeren.. Til dere et lite lotteri!


Hva var vel mer naturlig da en et kyssebilde? Tror vi er de eneste i gata med så mye sommereffekter ute alt. Det måtte bli slik, siden bladet Mamma kommer hit i morgen for en liten interiør reportasje og det skal være med i Juni utgaven. Vi får bare krysse fingre for godvær i morgen.

Også skal jeg lage et lite lotteri her inne, men det skal være slik at en må kommentere et tema- Thea`s Tema Lotteri ( kan jo røpe at det handler om interiør blader, nasjonale og internasjonale) for å være med i trekningen. Kommer tilbake til detaljer til uka, da jeg tenkte å starte lotteriet. Premien kan dere alt smugtitte på. Ta en titt inne hos Mia, og se der på miamøveskene hun syr. Har selv kjøpt to av henne og er så fornøyd. De er kjempe kule. Jeg har en i orginalt smurfestoff  (1978) og en gul litt sommerlig en. De ligger forresten her inne på bloggen min et sted. Hver enkelt som deltar må også skrive hvilken av veskene de ønsker dersom de vinner. Kommer tilbake til flere detaljer til uken.

Og til alle som lurer, er jeg fremdeles laaangt nede etter å gått glipp av 12. Hjulpet mye med trøstende ord fra dere. Takk for hyggelige kommentarer.

tirsdag 4. mai 2010

NÅ SKAL JEG TRØSTESPISE!!

Vel hjemme dumpet jeg ned foran pc`en. Ble bare så spent over å få nyhetsmail fra precious. Som et spent barn julekvelden, klikket jeg meg inn. Hva annet en melhyllen 12 stod foran meg. Den skal jeg ha, den skal jeg ha, tenkte jeg. Litt lengre nede stod det: BESTILLING LAGT INN 18:59. Er det mulig?? Det opplevdes som å stå ved alteret og mannen din svarer NEI, foran en fullsatt kirke! 

Jeg skal nå bort å kjøpe en stor sjokolade og den skal jeg ikke dele med noen!

Deretter skal jeg tygge kjeven ut av ledd med tyggegummikulene jeg har fylt opp maskinen med..

 

Er du fan, må det vises..


Ja, hvorfor ikke smelle til med en skikkelig "gull" ramme, dersom du er fan av noen. Min sønn elsker fotballaget Barcelona. Når det først skulle en plakat opp på veggen, kunne det jammen meg markeres.

Beer Deer?




Grønne hjortehoder ble det og det takket være Minmill. Så tusen takk Minmill! Jeg reiste inn på Ting i Oslo og vips ble skapet slik jeg ønsket. Vurderer et hodet på den gule skuffet også, men har ikke satt det på siden jeg mistenker det blir litt voldsomt.. Sprek nok som den er..

mandag 3. mai 2010

Hjelp jeg mangler knotter!


Egentlig skulle dette skapet hatt grønne hjortehoder som håndtak, men siden de pr.dags dato ikke er å oppdrive har jeg funnet et annet alternativ. En Gul Knapp har muligens noen knotter som vil passe inn: 
Ohook


                                                   Bilde hentet fra en gul knapp

Jeg tror nok de gule eller grønne kunne vært noget.

Klesskapet til Even er ferdig..


Så å si ferdig. Det gjenstår bare å polere metallister og "håntakene" på skapet, men venter til malingen er herdet skikkelig. De må nok stå et par dager på planker, siden det ikke er helt tørket under på kanten. Skapet rommer mye og alle klærne er alt satt inn. Og eldste gutten i huset er fornøyd.

Oppe på skapet pryder  lego romskiper! Høyt oppe er de tryggest med tanke på lillesøster..

Det slår meg hver gang jeg legger ut bilder, at nytt kamera og fotokurs hadde vært på sin plass. Bildene lyver og det ser bare så mørkt og dystert ut. Skal komme sterkere tilbake på den fronten. Noen med tips til gode kamera, med stabilisator?

lørdag 1. mai 2010

Klesskap til Even. Første strøk..


Etter to strøk med grunning er Cadillac grønnfargen snart malt på sitt første strøk. Trodde fargen ble lysere, men litt mer spenstig allikevel. Skal jo stå på et gutterom, så helt greit.

Egentlig burde jeg kalle skapet "Lotten skapet", for det var på bakgrunn, av hennes tips, den fikk sin farge. Hadde tenkt på grønn, men ikke i den nyansen. Så tusen takk Lotten!

I utgangspunktet var det en dus farge og ville derfor ha en farge litt i  samme "gate". Har fått pusset ned blesene på den og bevart metallistene.

Jeg er ganske sikker på at det holder med to strøk. Nå står indisken på bordet og låret verker etter fotballspillingen med guttene mine. Lørdagskvelden er herved åpnet!


Et lite forsøk..


på å erstatte kitchen stand. Fant et hengeskap som jeg fjernet døren på, malte og tapetserte. Ved siden av, en teak hylle som har en morsom skråvinkel i front. 

Vet ikke om dette får stå der siden det ikke traff meg i hjerte umiddelbart. Jeg må nok se om jeg vender meg til å ha noe der. Veggen virker tom uten, men det skal ikke mye rot til på kjøkkenet før alt kræsjer i en fargespekter uten like. 

Det morsomme er at det bryter litt. Vi hadde en liten tapetrest igjen , etter at vi hadde målt feil på en skap som skulle tapetseres, som sakt trenger jeg nok et kurs i å bruke målebånd.

Forøvrig er det 1. mai og vi går virkelig mot sommeren. Deilig selv om jeg savner mer energi- vårslapp muligens? På torsdag kommer bladet "Mamma" hit for å gjøre en interiørreportasje, så hjemmet vårt blir nok tidligere sommerlig en vanlig. Noen med tips, for sommereffekter, da det skal ut i juniutgaven?

Mye jeg ville ha ferdigstilt før da, men jeg må vel innse at jeg ikke rekker alt.

Ha en nyydelig mai helg!