mandag 29. august 2011

Ååå så jeg gleder meg til høsten..

for da kan jeg bruke denne flotte skinnjakken fra In my house. Jeg må vel avsløre at jeg alt har tatt den i bruk, for det er jo litt høst i luften allerede. Og om mulig er den enda kulere i virkeligheten!!

Fra super søte Josse fikk jeg den beste service! Og både butikken hennes og bloggen hennes er vel verdt besøket, der bugner det av flotte ting og inspirasjon!

søndag 28. august 2011

had a wonderful chat..


 with a tall WOMAN tonight! 


SHE Still gets my name wrong (calls me Creep) 
but she likes me ican tell!    9:38 PM


På tide å vise en liten smakebit på de utallige muligheter som finnes, når det gjelder trykk både på tapet, puter eller som veggkunst. Siden skal jeg vise dere hvordan hele produksjonen av trykk på aluminium eller pleksiglass foregår. Så om du er ute etter julegavetips av personlig karakter, så følg med.


Denne gangen har jeg plukket ut et annet bilde av favorittfotografen min: Mike de Lange. Dette bilde har et mer grafisk uttrykk, og jeg elsker den lille tremannen og hans "utsagn".

I TV` kroken har dette bildet blitt hengt opp. Som dere ser over er min mann i full sving med å montere opp bildet, som består av bolter til å  feste det fast.


Har du et bilde du selv har tatt, som du ønsker å se mer til, hvorfor ikke kontakte Allkopi for å se de muligheter som finnes. Jeg skal også etterhvert vise dere mer av det her på bloggen. Jeg har kontaktet ulike levrandører for å få laget dette bildet, men det var på Allkopi jeg fikk den beste prisen og som hadde flest muligheter.

onsdag 17. august 2011

Erle sin nye taklampe.


Er det ikke slik at en hver liten prinsesse skal ha en gullampe i taket? Denne lampen fikk jeg kjøpt på 13 i sommer.Denne passet bare helt perfekt inn!

tirsdag 16. august 2011

Nå skal jeg sove på "hotell resten av livet"

Ja, for slik blir det når Thea har skaffet seg vaskehjelp og begynt å sy. Det første under symaskinen ble hotellputer:


Du legger kanskje merke til noe annet? Rommet har gjennomgått en "makeover" og det skyldes vel at jeg er i det femine hjørnet! Mer romantisk en som så, blir det neppe i denne boligen.


"Ny bladkurv" har det også blitt i løpet av sommeren. Så nå er jeg klar for å møte høstkveldene med masse godt lesestoff. For dere har vel fått med dere at Magnum Media lanserer et nytt interiørmagasin?

Etterlengtet spør du meg. I oktober ser "Studio" dagens lys. "Studio" er et interiørblad som skal ha fokus på urbane og små leiligheter. Selv om jeg selv bor i et hus tror jeg det vil være mye inspirasjon og hente i dette bladet! Mer om denne spennende lanseringen litt senere!!



"Bladkurven" skal få  lov å være som den er. Vurderte et lite sekund, men bare ett lite, på om jeg skulle male de røde feltene.

søndag 7. august 2011

En liten kjøkkenjustering..


har lenge vært etterlengtet. Jeg har lenge gått og lengtet etter å få fjernet "stålplaten" som var festet (godt) til veggen, ment som en slags beskyttelse. Jeg synes dog ikke det var noe fint og tok endelig tak i brekkjernet og knakk det løs.

Og vips så ble det lysere! Legg også merke til den gule isknuseren og det blå rivjernet- gamle, søte og effektive!


Slik så det ut før: (se bak gjengen, så ser du den grufulle stålplaten)


Jeg må nok herved erklære bloggferien for over!