fredag 30. september 2011

Trollmannen fra oz..


Denne lampen fant jeg på en brukthandel i Tønsberg i sommer. Den fungerer og gir et behagelig lys. Den er fra etterkrigsårene. Byttet kontakt og satte på den noen midlertidige ben og vips å var den i drift igjen.

Dog så mangler den hunden som skal være oppi, men pytt det dukker nok opp ett eller annet firbent som kan ta plass!

Eller har jeg nå forsøkt å innta glutenfritt brød som bare vokste i munnen. Pjuk.. så søtt! Det er ikke mye man kan spise når en er blitt svært så sensitiv for melk, egg, mel og sukker. Så fristende oppskrifter mottas med STOR takk- for dette blir ensformig..

torsdag 29. september 2011

Jeg TIPSER, min mann FIKSER!



 Mens mannen oppfyller sin kones ønske om mer plass, drømmer konen om familieidyll i sydligere strøk. Mannen grubler på hvordan konstruksjonene skal være, mens konen mimrer ved pc`en i sommerbildene.

Hvor langt kan det bygge ut uten å fylle hele gangen, men samtidig romme mye klær- ja faktisk til en familie på fem, undrer han.

Hva med å nyte blåskjell, en god bok og barnelatter på stranden? I følge værvarslingen så loves det "sommervarme" i høstferien. Så kanskje vi heller skulle nyte noen turer i skog og mark. ( bare kroppen tillater det, auu auu)

Ps. Se i bakgrunnen den nye Vinatge SAS vesken jeg fikk tak i på Rosekjelleren her om dagen!



Funky liten tulle med store rosa solbriller! Erle: " Bestefar har god smak, som kjøpte disse til meg"



Mor nyter selskapet av Wallander på stranden..

Som bildet øverst avslører så er "barnehageinngangen" på nytt under oppussing. Her skal det bli mye plass uten å stjele for mye rom. Gulvet måtte også males om, da Epoxyen begynte å flasse av. Sist vi gjorde det fikk vi beskjed om at vi kunne bruke to strøk med primer, men det holdt ikke. Så denne gangen blir det forhåpentligvis bra da vi har fått kraftigere saker. 

Mitt nye gangmøbel heter Double Strike og du finner den under stoler på Precious.

  Jeg TIPSER, min mann FIKSER!

søndag 11. september 2011

Julen, julen, julen den er her (nær)..






Heldigvis har vi noen flotte høstmåneder foran oss, før vi pakker frem julestasen. Men jeg måtte bare teste ut mitt selvlagde juletre. Jeg har laget tre stk. i forskjellige høyder.

Jeg er ikke veldig rød av meg i julen, men elsker allikevel å pynte litt i den deilige førjulstiden. Jeg har lenge gått og fundert på hvordan jeg kan leke litt med sement. Resultatet ble : dryssfritt juletre støpt i sement.

Dette treet kan i prinsippet stå fremme hele året og være upyntet eller pyntet til årstidene. Jeg måtte jo bare teste det ut med ulike lys og ikke minst litt "vintage julepynt".

Happy sunday!